Az állandó diétázás ellenére is folyamatosan a kilókkal küzdesz? Már kipróbáltad az összes csodaszert, de egyik sem vált be?

Akkor itt az ideje egy olyan módszert is kipróbálni, melyet már te is ismersz, csak eddig nem mertél belevágni.

Sajnos sokan valóban nem mernek egy kondi- és edzőterem közelébe se menni, mivel félnek a rosszalló pillantásoktól, a megjegyzésektől és a saját teljesítményüktől. Valójában, aki lemegy edzeni az nem a másikra fog figyelni – kivéve, ha megkérjük, hogy segítsen nekünk -, hanem saját magára és a gyakorlatokra.

A hatékony zsírégetéshez tehát ez az első akadály, amit le kell győzni, félelmünkön itt egyszerűen csak felül kell kerekedni. Következő lépésként már érdemes egy célt kitűzni és a zsírégető edzést a szerint összeállítani.

Fontos! A zsírégető edzéshez eleinte mindenképp kérjük egy szakember segítségét.

Miért?

Ahhoz, hogy a zsírégető edzés hosszútávon hatékony legyen, egy olyan edzéstervet kell összeállítani, mely az egyéni képességeken és a szervezet terhelhetőségén alapszik.

Amit még a zsírégető edzésről tudni érdemes:

Alapvetően a hatékony zsírégetés az egyes mozgásformák tökéletes kombinációján és az előírt étrend betartásán alapul. A legjobb, ha a zsírégető edzés alkalmával a kardió edzést kombináljuk az erősítő edzéssel, lehetőség szerint heti 2-2 alkalommal.

Lényegében: 2 alkalom kardio + 2 alkalom erősítő + helyes táplálkozás:

  • Kardio edzés: ciklikusan változó aerob és anaerob edzéstartományokból áll, vagyis az intervall edzés típusok közül válasszunk egy hozzánk közel álló mozgásformát (úszás, futás, ellipszis tréner)
  • Erősítő edzés: nagyobb súlyokkal dolgozva mozgassunk át minél több izomcsoportot.
  • Táplálkozás: bár a zsírégetés a cél, a megfelelő étrend összeállításakor ne feledkezzünk meg a szervezetünk számára nélkülözhetetlen fehérjéről és az esszenciális zsírsavakról

Az A Fitness edzőteremben mind a két edzéstípusra több gépet is kipróbálhatsz, melyek közül van, ami a multimédiás funkcióival, vagy épp a páros kialakításával lendít a motivációdon.

Utóbbiból természetesen nálunk nincs hiány, hiszen mindannyian azon vagyunk, hogy elérhesd a céljaidat.