A villám- és sztárdiéták, az „eltitkolt” csodaszerek és a gyors fogyást ígérő tabletták világába sajnos egyre többen csöppenek bele. Ezek a jól marketingelt termékek azonban csak átmeneti megoldást jelentenek a súlyproblémákra, hosszútávon pedig károsan hatnak az egészségi állapotunkra.

Vagyis mielőtt hinnénk az interneten olvasott beszámolóknak és az utómunkálatokkal felturbózott plakátoknak, gondoljuk át egy pillanat erejéig:

Ha ez tényleg így működik, akkor miért nem néz ki így mindenki?

Természetesen most nem arról van szó, hogy teljesen megvetnénk az étrend kiegészítőket, hiszen a megfelelő táplálkozással együtt azok tényleg sokat segítenek. És itt most a megfelelő táplálkozáson van a hangsúly, mely túlmutat a drasztikus és önkínzó módszereken és a gyors eredményeken.

Az A Fitness csapata a fitt életmód elhivatott nagyköveteként kiemelt figyelmet fordít a helyes táplálkozásra. Azon kívül, hogy mi magunk is megválogatjuk ételeinket, igény szerint táplálkozási tanácsadással segítjük vendégeinket.

Hogyan segítünk mi?

A kihívás nem a tápanyag dús és egészséges étrend összeállításában rejlik, hanem inkább annak betartásában. Utóbbit szinte mindannyiunk saját magunkon is megtapasztaljuk akkor, amikor:

  • csak gyorsan eszek valamint, mert nincs időm
  • csak egy kis sütit eszek, ez úgy sem árt meg
  • egy éjszaki nassolástól még nem lesz semmi bajom
  • ugyan, ez „light/fitt/wellness”, ebben alig van cukor

Az utóbbi kifogás talán a leggyakoribb, de még mielőtt elcsábulnánk, nézzük meg jobban a termék összetételét.

A táplálkozási tanácsadás során tehát a megfelelő étrend összeállításán kívül mentori támogatást is adunk vendégeinknek, hogy legyőzzék a kísértéseket és, hogy egy egészségesebb testben új életet kezdhessenek.

Jó tudni: sokan hiszik, hogy ami nekik bevált, a másiknak is jó lesz, így meggondolatlanul magukhoz mérve ösztönzik az étrendváltásra a másik felet. Így minden jó szándék ellenére előfordul, hogy csak rontunk a helyzeten.

Ha változtatna életén, akkor változtasson az étrendjén az A Fitness közreműködésével.

Táplálkozási tanácsadás:

  • állapot felmérés
  • étrend összeállítás
  • állandó konzultáció
  • mentorálás