Elhatároztad, hogy életmódot váltasz és rendszeresen mozogsz? Szuper! A számtalan lehetőség közül azonban nehéz lehet választani. Fontos, hogy legyen valaki, aki motivál és segít edzés közben.

Nem tudod eldönteni hogy egy személyi edző vagy a csoportos óra lenne megfelelőbb számodra? Mi segítünk a választásban! Alábbi cikkünkben részletes információkat találsz mindkét mozgásformáról.

Hogyan segít a személyi edző?

Egy jó személyi edző az első találkozás alkalmával egy gyors beszélgetés során felméri az állapotodat, és közösen meghatároztok egy elérhető célt. Ez azért fontos, hogy ne legyenek elérhetetlen vágyaid – a túl gyors fogyás nem egészséges, és valószínűleg nem is lehetséges. Ezután összeállítja az edzéstervedet, és az étrendedet. Egy jó szakember ugyanis tudja, hogy a megfelelő táplálkozás ugyanolyan fontos, akár a testmozgás.

Az edző segítségével az állapotodnak és céljaidnak megfelelő, változatos edzésben lesz részed. Nem előnyös folyamatosan ugyanazokat a gyakorlatokat ismételni, hiszen amint a szervezeted hozzászokik, nem tudsz tovább fejlődni. Az edző jelenléte garantálja a biztonságos, sérülésmentes mozgást, valamint a gyakorlatok helyes elvégzését. Ezen felül az extra motiváció is jól jöhet.

Hogyan válassz személyi edzőt?

Fontos, hogy megfelelő végzettségű szakembert válasszunk. Bátran érdeklődj, és nézz utána a kiszemelt személyi edzőnek. Ugyanis aki valójában profi a szakmájába, az nem titkolja eredményeit, és megmutatja az érdemeit.

Miért érdemes kipróbálni a csoportos órákat?

Többféle intenzitású óra közül válogathatsz, így biztosan a te állapotodnak megfelelő mozgásban lesz részed. Itt nincs megállás, ha extra hatékony edzésre vágysz, itt a helyed!

Egy csoportos edzésen is egy profi tréner segít a gyakorlatok elvégzésében. Ez nagy segítség lehet mindenkinek, de egy kezdőnek kiemelten fontos, hogy egy szakember felügyeletével mozogjon.

Csoportos edzés – hozd el barátaidat is!

A nagyobb létszámú edzéseken garantáltan jó a hangulat! Egymás mellett küzdhettek a céljaitokért, segíthettek egymásnak, és közben jól is érezhetitek magatokat. Ezen kívül új embereket ismerhettek meg, akiknek hasonló az érdeklődési körük és a céljaik, így biztosan megtaláljátok a közös hangot. Ráadásul edzéseinken a legjobb zenék szólnak!

Személyi edzés vagy csoportos óra – melyiket válaszd?

A személyi edzés teljesen személyre szabott, az egészségi állapotodhoz és céljaidhoz nyújt egy olyan átfogó programot, amellyel garantált a siker. Emellett egy profi szakember nemcsak edzéstervet ír elő, hanem az étrendedet is meghatározza, és egészséges életvitelre ösztönöz. Az edzés ezáltal jóval több lesz, mint csupán sport.

Sok ember szívesen jár csoportos órákra, hiszen a zene és a társaság garantálja a jó hangulatot. Így gyakran alig lehet észrevenni a fáradságot. Nagyon motiváló tud lenni, ha azt látod, hogy mások végigcsinálnak egy adott gyakorlatsort, így te sem adod fel könnyen.

Bármelyik mozgásforma mellett döntesz, ránk számíthatsz! Edzőtermeinket megtalálod Újbudán, Pesterzsébeten, és Vácon is!