Puhányból kemény viking!

 

Nehezen vallod be, de úgy érzed inkább a puhányok közé vagy sorolható, mintsem a kemény vikingek közé? Megnyugtatásképp közöljük, hogy nem vagy egyedül, de ettől még ne legyél büszke rá, hogy nem bírsz megemelni 20 kilót. Ugye nem fogsz megsértődni, ha most őszinték leszünk veled?!

Sajnos rossz hírünk van, ugyanis itt a tavasz és most már nem lesz szükség a téli kabátodra. Miért is olyan szörnyű ez a hír? Mert ami eddig összetartotta a nyeszlett kis testedet, az most eltűnik. Egy jól kitömött téli kabátban még úgy érezhetted, hogy vastagabb a karod, de ahogy lekerül a plusz réteg, összeesik alatta a tested.

Itt az ideje, hogy elindulj egy másik irányba! Kezdjük el felépíteni az izomzatodat!

Az egész tartásod és megjelenésed meg fog változni, ha neki kezdesz az edzésnek. Egy kis mozgásra, minden szervezetnek szüksége van! Ha eddig ellinkeskedted a sportolást, akkor húzd meg a határvonalat és lépj át egy új világ küszöbén! Indulj el egy olyan úton, ami csak a javadat szolgálja! A megjelenésen túl, erősödik az erőnléted, javul a hangulatod, legyőzhetetlen lesz az immunrendszered, javul a koncentrációs képességed és csökken a rajtad eluralkodó stressz.  Ezzel együtt növekszik az önbizalmad és a csajok körében is kapósabb leszel. Ugyan melyik lánynak jön be, ha vastagabb a karja, mint a pasijának?!

Kitartó munkával és eltökéltséggel meg lesz az eredménye az edzéseknek. Ha nem megy egyedül, akkor kérj tőlünk segítséget! Nem szégyen, ha nem értesz a vasakhoz, mert mi azért vagyunk ott, hogy segítséget nyújtsunk neked! Együtt könnyebben felépíthetjük az álmaidat! Lehet, hogy most hihetetlennek tűnik, hogy belőled is viking lehet, de mi hiszünk benne! Mindenkiben megvan a lehetőség, hogy átformálja az adottságait és valami egészen újat hozzon ki magából. Nem kell ehhez több, csak elhatározás! Ezt azonban, csak te tudod megtenni magadért!

Szóval? Meddig akarsz még puhány maradni? Emeld fel a segged és indulj el az edzőterem felé, MOST!