Otthoni vs edzőtermi edzés

Ebben a cikkben választ kaphatsz arra, miért érdemes inkább az edzőtermet választanod az otthoni edzések helyett. 😉

A tavaszi járvány alatt a legtöbb konditerem bezárta kapuit, így még a legnagyobb edzőterem fanok is megtapasztalhatták az otthoni ezdés előnyeit és hátrányait. De lássuk be, hogy az otthon falai közt végzett testmozgás, főleg azok számra akik az edzőtermek világához szoktak, nem aratott osztatlan sikert. Természetesen nem arról van szó, hogy az otthoni edzéssel ne lehetne sikereket elérni! Sőt, ha kellő motivációval és kitartással rendelkezünk, akkor az otthoni edzéssel is sokat elérhetünk.

Azonban, ha nem az otthoni edzésre rendezkedtünk be, akkor ahogy a home office esetében, itt is nehéz az átállás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neked is ismerős? Ilyen és ehhez hasonló nehézségekkel biztosan nem találkozol az edzőteremben! 

És más nehézségekkel sem, ugyanis a megfelelő higiéniai előírások betartása mellett az edzőterem az egészséged megőrzésében is segíthet. Ugyanis a rendszeres testmozgás erősíti az immunrendszert, serkenti a makrofágok termelődését és csökkenti a stresszt. Összegezve tehát sokkal ellenállóbbak, egészségesebbek, fittebbek leszünk, és persze boldogabbak leszünk, ha rendszeresen edzünk. 💪 

Szeretnéd te is elkezdeni a konditermes edzést? Nálunk itt a szuper lehetőség! Ha még nem jártál az edzőtermeinkben, akkor most egy kedvezményes START bérlettel kipróbálhatod, hogy milyen érzés a legjobbak közé tartozni. Az öt alkalmas START bérletet 5.990 Ft-ért kérd a recepción. 

Régebben már jártál valamelyik edzőtermünkben, de az elmúlt három hónapban nem? Neked is készültünk egy meglepetéssel! Kérd a recepción az öt alkalmas RE-START bérletet 5.990 Ft-ért és hozd magad újra formába. 

Fitness – legjobb hely a legjobbaknak! Edzőtermeink elérhetőségeit itt találod.