Úgy tartják, hogy a summer body télen készül, ezért jogosan gondolhatjuk, hogy az átdolgozott téli hónapok után jöhet a nyári felfrissülés. Azonban a rendszeres edzést, és az aktív életmódot nem érdemes parkolópályára tenni a nyári hónapokra. Elhoztunk neked néhány tippet, hogy garantáltan motivált maradj, még a legnagyobb hőségben is!

Elő a naptárral!

Szabadság? Fesztiválok? Buli a haverokkal? Azért csak akad egy szabad perced! Írd le a fix programjaidat és próbáld meg beilleszteni közéjük a heti legalább három edzést. A jó hír az, hogy a fesztiválokon is gondoltak már rád, és szabadtéri edzőparkokat telepítenek. Nem csak a fesztiválokon, de egész nyáron találkozhatsz nagyobb strandokon kifejezetten erre a célra telepített parkokkal. Ezen felül pedig számtalan edzőterem (köztük az Afitness is 😉 légkondicionálóval hűsíti a helységeit.

Hagyd a végére a kedvencedet!

Kisgyermekként azért ettük végig a menüt, hogy végül megkaphassuk a desszertet. Ugyan ezt van az edzésnél is. Építsd fel úgy az edzéstervedet, hogy a kedvenc gyakorlataidat hagyd a végére!

Fedezz fel új nyári sportokat!

Röplabda, vagy úszás? Nem muszáj az edzőteremben izzadni, hanem ki lehet menni  a szabadba is! Az úszás az egyik legjobb aerob edzésnek számít! Mindemellett számtalan futóversenyre tudsz jelentkezni, vagy más sport tágban is megtudod magad mérethetni!

Személyi Edzés

A személyi edző segít abban, hogy a nyári hónapokban se hanyagold az edzést. Olyan gyakorlatokat állít neked össze, amelyet akár a legnagyobb melegben is könnyedén eltudsz végezni. Hidd el nem érdemes a nyári időszakban hanyagolni az edzést, mert ősszel sokan rosszabb lesz visszaállni!

Ne hagyd, hogy a sztereotipiák, vagy a kánikula kifogjon rajtad! Jöjj el hozzánk az Afitnessbe és ellátunk a legjobb tippekkel, hogy hogyan hűsítsd magad az év legforobb napjain! Mindezen felül az első személyi edzésedet mi álljuk! 😉