A fogyáshoz szükséges alapokkal mindenki tisztában van, hogy hetente hányszor kell mozogni, vagy mit kell enni, illetve a látványos eredményhez idő kell. De még mindig rengeteg mítosz kering a zsírégetés körül, amely elengedhetetlen részét képezi a fogyásnak.

A zsírégető edzés a titka mindennek

A zsírégetés egy olyan dolog, amiért keményen meg kell dolgozni. Az eredményes zsírégetéshez az edzést, illetve a táplálkozást összhangba kell hozni. A testünk minden olyan változást, amely veszélyeztetheti a működését stressznek éli meg. Pl. kalóriabevitel drasztikus csökkentése, túlzásba vitt testmozgás. Sokszor, amikor úgy gondoljuk, hogy a legjobbat tesszük, akkor valójában többet ártunk, mint segítünk a fogyási folyamatokban. A sikeres fogyás érdekében felejtsük el az étkezések kihagyását, vagy a maratonokat a ház körül, és fókuszáljunk a zsírégető edzésekre.

A legjobb zsírégető edzésnek a magas intenzitású intervallum tréningek számítanak. Számtalan tanulmány alátámasztotta már, hogy a magas intenzitású intervallum edzések nem csak segítik a zsírégetést, de rövid időn belül az életminőségük javulását is eredményezik.

A zsírégető edzés első szabálya, hogy mondj búcsút a kényelemnek.

A hatékony zsírégetéshez az első, amit le kell győznünk a kényelem, illetve a félelem. Ha valóban nagy terveink vannak, és komoly változást akarunk elérni, akkor mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni.

A jó hírünk az, hogy az A Fitness-ben nem csak egyéni, de csoportos órák keretein belül is részt lehet venni a zsírégető edzéseken. A kezdeti nehézségek áthidalásához mindenképpen ajánlatos először a csoportos órákon kipróbálni a zsírégető edzést. Az első csoportos órán való részvételt, vagy személyi edzést az A Fitness állja. Nem kell mást tenni, mint elmenni és élvezni a zsírégető edzés adta örömöket.

Az A Fitness garantálja, hogy már az első jó hangulatú zsírégető edzés megfogja hozni a kedvünket a következőre. Mindezen felül több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésünk, hogy velünk együtt megoldást találjanak a problémáinkra.

Nem érdemes tovább hezitálni, kapjuk össze a cuccunkat és irány az első zsírégető edzés!