Lépten nyomon edzőtermekbe botlunk, és már mi is tudjuk az elkerülhetetlent, el kell menni egy edzőterembe. De melyikbe?!  Abba, ami a sarkon van? Vagy keressük meg a legfelkapottabbat? Vagy jó lesz az, ahol a legolcsóbb a belépő jegy? 

Vagy egy kicsivel több időt szánunk a döntésre és keresünk egy olyan termet, ami a legtöbb igénynek megfelel. 

Kezdjük az elején azzal, hogy tudjuk: Nem lehet mindig, mindenkinek megfelelni. Nem is akarunk! 

De jöjjenek azok az igények, amelyekről bátra kiejelentjük: megfelelünk!

Könnyedén megközelíthető:

Mind a három edzőtermünk tömeg közlekedéssel és gépjárművel is egyszerűen megközelíthető. 

Tágas és jól felszerelt:

Alapelvünk a kényelem, ezért csak olyan termeket üzemeltetünk, ahol elegendő hely van több profi gépre és csoportos óra teremre. Vagyis nálunk nem kell a másikra várni és egy kis teremben több órát egyszerre megtartani. Mind ezek mellett az öltözőink tágas és kényelmes kialalítására is kellő figyelmet fordítottunk. 

Jó tudni: edzőtermeinkben a gépparkajink folyamatos fejlesztés alatzt  állnak. Vagyis mindig a legújabb gépeket szerezzük be nektek. 

Megfizethető: 

A sport és az egészséges életmód lehetőségét mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni. Korlátlan havi bérleteink és napi jegyeink megváltása mellett minden egyes edzőtermünkben ingyenessé tettük a szauna használatát. Ár-érték arányban pedig a legjobbra törekszünk, nem hiába a legjobb hely a legjobbaknak mottóval nyitottuk meg a legújabb edzőtermünket is. 

Kellemes környezet:

Mondani sem kell, hogy mennyire fontos a megfelelő és az inspiráló környezet. Ezért találhattok extra kényelmes foteleket az öltözőben és motiváló elnerdezést a termeinkben.