Elhatározni magad, hogy változtatni fogsz és rendszeresen sportolsz, már önmagában nagy eredmény. De ez még nem elég! Az elhatározás mellé kell még egy kis motiváció és kitartás is, na meg az, hogy rendszeresen és helyesen végezd el azokat a gyakorlatokat, amelyekkel a változást el fogod érni.  Ebben pedig a legnagyobb segítséget és támogatást a személyi edző tudja neked biztosítani, hiszen ő pontosan tudja, hogy mi az, amire szükséged van.

Hogyan és miben tud neked segíteni a személyi edző?

Az első alkalommal, amikor eljössz az edzőterembe, egy rövid beszélgetés alatt felméri az állapotodat és meghatároztok egy elérhető célt. Ezt követően pedig ehhez a célhoz igazítva állítja össze neked a gyakorlat sort és az étrendedet.

Ez persze nem azt fogja jelenteni, hogy innentől kezdve azt a pár sorozatot fogod az unalomig ismételni. Sőt, ez nem is tanácsos, ugyanis egy idő után, ha ugyanazokat a mozdulatokat végzed ugyan azokkal a súlyokkal, nem fogsz tovább fejlődni. A személyi edző szerepe itt inkább arról szól, hogy az aktuális állapotodnak és a céljaidnak megfelelően változatos edzésekben lesz minden egyes alkalommal részed. Jelenlétével pedig biztosítja a gyakorlatok helyes elvégzését és a sérülésmentes edzést, valamint az extra motivációt. Mert jól tudjuk, hogy az utóbbi nagyon könnyen elveszhet, pláne akkor, ha senki nem támogat téged.

Egy jó személyi edző tehát odafigyel rád és támogat, és mindig tudja, hogy mi az a maximum, amit ki lehet hozni belőled.

Mi az, amit még tudnod kell, mielőtt személyi edzőt fogadsz?

Egyedül vagy párban edzenél: a páros edzés szuper motiváció lehet, de erről mindenképp tájékoztatni kell a személyi edzőt!

Milyen képzettségei vannak: nyugodtan nézz utána a kiszemelt személyi edzőnek. Egy profi edző megosztja veled a képzettségeit és megmutatja az érdemeit. Ez nagyon fontos! Olyan személlyel, akinek nincs megfelelő végzettsége, nem érdemes edzeni!

Hogyan válassz személyi edzőt?

Menj le az edzőterembe és érdeklődj bátran vagy nézz körül a weboldalunkon és olvasd el a személyi edzőink részletes bemutatkozásait.

Az újbudai termünk személyi edzőit itt, a váci termünk edzőit pedig itt találod.

Ha pedig megtaláltad a számodra szimpatikus személyi edzőt, bátran vedd fel vele a kapcsolatot és beszéljétek meg az első időpontot.