A0022961_orderMock_18032327_1

Termünk 2017. április 3-tól az AWR Massage szalonnal bővült. Az AWR mozaikszó az angol After Workout Relax (Massage) szavakból keletkezett, ami magyarul edzés utáni relax masszázst jelent.
Jelenlegi szolgáltatásaink között svéd-, frissítő/relaxáló és aromaterápiás masszázs szerepel, amit akár páros masszázs formájában is igénybe tudtok venni. A svédmasszázs az alapját képzi többek között a gyógy- és sportmasszázsnak is, hatásában és céljában megegyezik vele.

Frissítő masszázs

Frissíti az egész testet, gyorsítja a vérkeringést, ezáltal jótékony hatást gyakorol az egész szervezetre. Javítja az izmok vérellátását, a bőr szerkezetét.
Serkenti a vér – és nyirokkeringést, növeli a szellemi koncentrációt.
Ajánlott minden egészséges ember számára. Annak, aki ülő munkát, vagy kemény fizikai munkát végez, azoknak akik nem mozognak sokat és azoknak is, akik pl. sportolnak, mert a rendszeres sportnak is tökéletes kiegészítője, legyen szó úszásról, futásról, vagy éppen testépítésről.

Svédmasszázs

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, gyúró és rezegtető mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent – stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.Feladata, az egészség megőrzése, betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, frissítésre- fogyasztásra, lazításra alkalmazható.

A frissítő és a svéd masszázs között csupán árnyalatnyi a különbség. Azonos fogásokból állnak, azonos problémákra jelentenek megoldást. A svéd masszázs viszont erőteljesebb, dinamikusabb, míg a frissítő visszafogottabb. Mindkettő hatását tekintve kiválóan alkalmas arra, hogy az igénybe vett testet rendbe tegye a bőrtől kezdve, az izmokon és a zsigereken át egészen a lélekig.

Páros masszázs

A páros masszázs során szimultán két masszőr foglalkozik két Vendéggel két ágyon, egy légtérben. A páros masszázst a szerelmespárokon kívül egyaránt ajánljuk rokonoknak, barátoknak, vagy csupán azoknak, akik szeretik megosztani a varázslatos élményeket másokkal.

A masszázs ellenjavallatai:

 • Heveny ízületi (akut artritis, stb.) és egyéb gyulladások esetén
 • Lázas betegség idején (ekkor nem a regeneráció, hanem csak a láz fokozódna)
 • Fertőzéses bőrelváltozások esetén (kiterjedt nedvező, vagy fekélyes, gennyes elváltozás a bőrön)
 • Mélyvénás trombózis esetén (a vérrög elmozdulhat, s máshol okozhat elzáródást, mely a beteg életébe is kerülhet!)
 • Infarktus, vagy anginás roham esetén
 • Visszér gyulladás esetén (varikositas – visszeres csomók)
 • Fokozott vérzékenységgel járó betegség esetén (pl. trombózis után sincumar és marcumar szedésekor)
 • Menstruáció első két napján (később a deréktáj kihagyásával lehet)
 • Rosszindulatú daganatos betegeknél (a maszázs serkenti a sejt szaporodást, tehát növeli a daganatot, ellenben javítja a közérzetet)
 • Terhesség alatt óvatosan lehet csak masszírozni (ülve, hanyatt és oldalt fekve)
 • Friss traumatikus sérülések esetén (hámsérülés, izületi sérülés és törés)
 • Instabil pszichés állapot
 • Friss agyi történések esetén (stroke)
 • Csontritkulás (osteoporosis) előrehaladott fázisában
 • Leromlott, legyengült egészségügyi állapot
 • Ha súlyos szív- vagy keringési betegsége van
 • Tüdő, mellhártya megbetegedése
 • Vérzékenység (pl.: gyógyszer, betegség, haemophilia, leukémia stb.)
 • Minden heveny panasznál ami fájdalommal duzzanattal jár (pl.: különböző: ín szakadások izom rándulások heveny szaka)
 • Műtétek utáni lábadozási időszak
 • Ha epilepsziás vagy más hasonló idegrendszeri megbetegedése van
 • Lehetőleg ne masszíroztasson közvetlenül étkezés, alkoholfogyasztás után
 • Másnaposság

Masszőrök

5

Gyetvai Tímea vagyok az AWR Massage masszőre. Már évek óta érdekelt a masszőr szakma, de sajnos sokáig nem volt lehetőségem elmenni egy képzésre. Eddig a családom és a barátaim élvezhették az általam végzett masszázst, de rájöttem, hogy szeretném ezt professzionális szinten csinálni és szeretnék ezzel foglalkozni és szélesíteni a vendégkört. Végül 2015. szeptemberében kezdtem el a Gyógy- és Sportmasszőr OKJ képzést, és emellett elvégeztem egy intenzív Frissítő- Relaxáló svédmasszőr tanfolyamot. Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, új technikák elsajátítását, mert számomra a legfontosabb, hogy a vendég boldogan távozzon!

2

Laczkó Martin vagyok, az A Fitness személyi edzője és az AWR Massage masszőre. Életem egyik meghatározó eleme a testépítés, a versenyfelkészülésem alatt jöttem rá, miért tanulják a profi testépítők is évekig a színpadi pózolást. Az izomzatunkat hihetetlen milyen nehéz egyszerre hosszabb ideig megfeszíteni. Közben számos alkalommal masszőrhöz jártam, ezáltal megtapasztaltam, hogy az ellenkezője is ugyan ilyen nehéz, illetve legalább ennyire szükséges. A masszázs nem csak ellazít, de az izmokat is gyorsabb regenerálásra sarkalja. Ennek hatására végeztem el egy Frissítő- Relaxáló Svédmasszőr tanfolyamot és a későbbiekben szeretném tovább kepézni magam Gyógy- és Sportmasszőrnek. Bízom benne, hogy a vendégeimnek nem csak az edzésben, hanem a testépítés ezen részében is tudok segíteni.

ÁRAINK

Svéd-, frissítő masszázs
30 perc 60 perc 90 perc
/láb, vagy hát és kar/ /láb hátsó része, hát és kar/ /láb, hát és kar/
3.500 Ft 6.000 Ft 8.000 Ft
 
Páros svéd masszázs
30 perc 60 perc 90 perc
/láb, vagy hát és kar/ /láb hátsó része, hát és kar/ /láb, hát és kar/
5.000 Ft 9.000 Ft 12.000 Ft

Időpontfoglalás

az alábbi telefonszámokon, e-mail címen és facebook oldalunkon tudtok:

Tel.: 06 20 253 01 11; 06 20 381 74 85

E-mail I Facebook