Kitől is  kaphatnánk jobb fenékformáló tippeket, ha nem magától a Booty Queentól, avagy Jen Seltertől? A húszas évei elején járó lány több milliós rajongó táborral rendelkezik, amelyet elsősorban tökéletesen kidolgozott fenekének köszönhet. Jen nem árul zsákbamacskát és szívesen megosztja másokkal is, hogy milyen gyakorlatok rejtőznek a sikere mögött.

selter-main

A fiatal lány egy edzőteremben dolgozott recepciósként, ahol mindennap figyelte, ahogy az emberek teste változik a kemény munkától és akaraterőtől. Ezért ő is elkezdett edzeni, amelyet motiváció és inspirálás képen feltöltött az instagramjára. Rövid időn belül több, mint 500 követést szerezett, ezért úgy döntött, hogy felmondd a munkahelyén és annak szenteli az idejét, amit igazán szeret. Az évek hamar meghozták neki a sikert és ma már több milliós követő számmal rendelkezik és számos piacvezető divatcéggel dolgozott együtt. Lássuk hát, hogy mi Jen kedvenc gyakorlatai, amelyeket ti is könnyedén elvégezhetek.

Egy idő után testünk hozzászokik a gyakorlatokhoz és pontosan tudni fogja, hogy mikor mit fogunk csinálni, ezért különösebb kihívást nem jelent számára elvégezni őket. Ezért Jen is a gyakorlatokat igyekszik változatosan elvégezni.

 1. Donkey Kick

  “Ez az egyik kedvenc gyakorlatom, és nagyszerű módja annak, hogy elkezdjük edzeni a feneket”,
  Ismétlés szám: 4×15 váltott lábbal
  Glute-Kickbacks3

 2. Fire Hydrant

  Ismétlés szám: 4×15 váltott lábbal
  Jen-Selters-Fire-Hydrant

 3. Horse kick

  Ismétlés szám: 4×20 váltott lábbal
  Chair-Backkicks

 4. Squat pulse

  Ismétlés szám: 4×15
  Squat-Pulses1 (1)

 5. Guggolás kirúgással

  Ismétlés szám: 4×15
  Squat-Side-Kicks

Ezeket az alapgyakorlatokat Jen minden edzése során elvégzi, és ezeket bővíti súlyokkal, illetve különböző guggolásokkal. Természetesen a súlyok meghatározása az egy készségektől függ.  Ezen felül pedig kár lenne, nem kihasználni a lábtolót. Nem csak a fenekét formálja, hanem a lábakat és a felső részét a comboknak is.

Ahogy Jen Selter mondja: „Ne feledd, nem arról szól az egész, mennyire elszeretnél érni valamit, hanem arról, milyen keményen vagy hajlandó megdolgozni érte” Úgyhogy irány az Afitness edzőterem! Nálunk kérheted szakembereink segítségét is, hogy mutassák meg hogyan kell helyesen kivitelezni a fentebb látható gyakorlatokat. 🙂 Talán nem is kérdés, hogy élvezni szeretnéd a nyarat, kiválóan érezni magát a bőrében, kiegyensúlyozott belsővel és irigylésre méltó alakkal.