Ingyenes állapotfelmérés budapesti termeinkben!

Belevágnál az életmódváltásba, de nem tudod, hogy mivel kezd el? Túl sok “tuti tippet” és tanácsot kaptál már, de egyik sem használ?

Persze, hogy nem! Hiszen nem vagyunk egyformák! Ami másnak bevált, az neked sajnos valószínű, hogy nem fog. És nem azárt, mert rosszul csinálnád, hanem pusztán azért, mert a te szervezeted más. De nem csak arról, hogy máshogya reagálunk az egyes étrendekre és mozgásformákra, hanem arról például, hogy mit szabad és mit nem szabad csinálni egy súlyos sérülés után vagy egy különleges étrend esetén. 

Ha a kérletlen tanácsok és az olykor veszélyes tévutak helyett inkább a biztosra mennél, akkor gyere és kérd az ingyenes állapotfelmérést!

Az A Fitness budapesti edzőtermeiben (Garay, Pesterzsébet és Újbuda) most a személyi edzőink ingyenes állapotfelméréssel segítenek a céljaid elérésben. 

Mit tartalmaz az ingyenes állapotfelmérés?

Konzultációt, melynek keretein belül személyi edzőink edzőink feltérképezik az előzményeket. Például: műtétek és sérülések, különleges étrend, ételallergia, szépészeti beavatkozások. 

A céljaid részletes átbeszélését, amelynek az eléréséhez az állapotodnak megfelelő edzés tervet és étrendet alakítanak ki.

Állapotfelmérő edzést, melynek során megnézik az állóképességedet. 

Fontos! Az állapotfelmérés személy edzőként eltér!

Mi történik az ingyenes állapotfelmérés után?

Személyi edzőink a felmérést követően javaslatot tesznek neked a céljaid reális időintervallumon belüli eléréséhez. Ez a javaslat a személyre szabott étrendeden kívül a heti ajánlott edzések számát is tartalmazza. Utóbbiban természetesen az ingyenes állapotfelmérést végző személyi edző hosszú távon is a segítségedre lehet. Edzőink nem csak megmondják, hogy mit egyél és mit csinálj, hanem végig támogatnak, segítenek és olykor a gyakorlatokat is együtt végzik veled. 

Ha szeretnél biztosra menni, ne habozz a személyi edzőinket felkeresni!

A Fitness Garay személyi edzők

A Fitness Pesterzsébet személyi edzők

A Fitness Újbuda személyi edzők 

A személyi edzések ára termenként és edzőnként eltérő lehet!