Hányszor érezted már, hogy egyedül nincs kedved lemenni a terembe? Érthető, hogy munka után könnyebben beszéljük le magunkat az edzésről. Azonban tudjuk, hogy sok kicsi sokra megy, ezért az elhanyagolt edzések száma egy idő után az álomalak  rovására fog menni. Ha Te is mindig ezzel a kettősséggel találod magad szembe, hogy menni, vagy otthon maradni, akkor a csoportos órákat neked találták ki. Napjainkban a csoportos órák újra fénykorukat élik. A közösségi szellem, illetve eleve a csoportos órák hangulata miatt garantáltan mindenki a rabjává válik. Elhoztunk most nektek néhány érvet, hogy miért is érdemes kipróbálni a csoportos órákat.

1. Közös érdeklődési kör és új barátok

Mit is emelhetnénk ki először, ha nem az erős közösség kovácsoló erejét? A csoportos órákon olyan emberekkel találkozhatsz, akiknek ugyanaz a céljuk, mint Neked. Izgalmas és sok színű emberekkel találkozhatsz!! Légy nyitott, mert sosem tudhatod, hogy hol találkozol igazán értékes emberekkel!

2. Minél változatosabb, annál jobb

Lehet, hogy már hónapok óta ugyan azokat a gyakorlatokat csinálod, vagy a jól megszokott DVD-t pörgeted. Ha te is úgy érzed, hogy a mindennapok, illetve a megszokások rabjává váltál, akkor egy csoportos óra garantáltan kimozdít a komfortzónádból!

3. Garantált sikerélmény, csapatmunka

Amikor először látogatsz el egy csoportos órára, akkor valószínű azt fogod tapasztalni, hogy semmi sem megy.  De ne aggódj, mert a többiek ezt nem fogják hagyni! Nem csak az edző, de a társaid is a segítségedre lesznek. Megmutatják a mozdulatokat, és máris könnyedebben fogod venni a kezdeti nehézségekkel. Megtapasztalod a csapatmunka erejét, és az azonnali sikerélményt.

4.Felejtsd el a szürke hétköznapokat

Napjainkban már számos fajta csoportos órákkal találkozhatsz, amelyek mindenképpen megszínesítik az életed. Egy kis forró hangulatra vágysz? Akkor, válaszd a zumbát! Felszedtél pár kilót? Akkor válaszd az alakformáló csoportos órát! Látod minden van egy tökéletes megoldás!

5.Edzővel gyorsabban érheted el a célod

A csoportos óra egy igazán költséghatékony módszer, ha edzővel szeretnél edzeni. A csoportos órákat is edzők vezetésével történik. A kis létszámú csoportok miatt az edzők mindenkivel tudnak foglalkozni. A fejlődésed nem csak gyorsabb lesz, de garantáltan minden perce jó hangulatban fog telni!

Ha te is egyetértesz velünk, akkor próbálj ki egy csoportos órát! Az Afitness órarendje között böngészve is biztosan fogsz kedvedre valót találni! 😉