Az életmódváltás egyik legfontosabb mozgatórugója a motiváció. Az emberek általában két dolog miatt szokták elveszíteni a lelkesedésüket. Az egyik ok, hogy nem látják a fejlődést magukon, a másik pedig, hogy egyszerűen megunják az edzést. Valóban nem túl szórakoztató hónapokon át ugyanazokat a gyakorlatokat végezni, de nem is kell. 😉 Az edzőtermek számtalan lehetőséget nyújtanak és ezáltal igazán izgalmas, és motiváló edzéseket lehet összeállítani. Jelen cikkünkben elhoztuk nektek egy pár tippet, hogy hogyan használjátok ki maximálisan az edzőtermek adta lehetőségeket. Nem csak kezdőknek, de haladóknak is ajánljuk, hogy próbálják ki őket.

Használjátok a gépeket és az eszközöket is!

Néhányan csak a kézi súlyzókat használják, amelyekkel valóban minden izomcsoportot jól meglehet dolgoztatni, de a gépek mellett se sétáljatok el. A gépek segítségével a gyakorlatokat könnyedén és szabályosan végezhetitek el. A gépekre ragasztott rövid tájékoztatókból azt is megtudhatjátok, hogy hogyan kell őket használni, illetve milyen izomcsoportot mozgatnak meg. A gépek mellett rengeteg különböző eszköz is található az edzőtermekben. Dobjátok fel az edzéseteket különböző saját testsúlyos gyakorlatokkal (húzódzkodás, trx stb.), vagy magas intenzitású mozgással (pl. ugrálókötelezés, step pad stb.). Minél változatosabb az edzéstervetek, annál gyorsabb fejlődést tudtok elérni.

Kérjetek segítséget a személyi edzőktől!

Az edzőtermek egyik nagy előnye, hogy a segítőkész szakemberek egy karnyújtásnyira vannak tőletek. Ne féljtek tanácsot kérni, ha valamiben elakadtatok, vagy úgy érzitek, hogy egy gyakorlatot nem jól kiviteleztek! A személyi edzők értetek vannak és a biztos fejlődéseteket szolgálják. Természetesen táplálkozással kapcsolatban is kérhetitek a segítségüket. Az A Fitness edzőtermeiben az első személyi edzésetek teljes mértékben díjtalan. Egy próbát mindenképpen megér! 😉

Próbáljatok ki egy csoportos órát!

Ha úgy érzitek, hogy az edzőterembe való járás unalmassá vált, akkor próbáljatok ki egy csoportos órát! Hogy miért? Mert ez egy igazán jó vérfrissítésként szolgál! A csoportos órák széles választékának köszönhetően mindenki megtalálja a számára legizgalmasabbat. Látogassatok meg egy csoportos órát és onnantól máshogy fogjátok szemlélni a világot!

Mielőtt még hazamennétek: lazítsatok egyet!

Napjainkban az edzőtermek már magas színvonalú wellness részleggel is rendelkeznek. Az A Fitnessben például nem csak az egyedien kialakított szaunákat vihetitek igénybe, de akár egy frissítő, vagy relaxáló masszázsra is bejelentkezhetek. Masszőrjeink személyi edzői végzettséggel is rendelkeznek, ezért a frissítő masszázs közben, akár még jól ki is kérdezhetitek őket, és tanácsokat kérhetek az edzéssel, illetve táplálkozással kapcsolatban.

Láthatjátok, hogy az edzőtermekben bőven van még mit felfedezni. 🙂 Próbáljátok ki bátran az új dolgokat, mert nem csak motiválni fognak titeket, de a fejlődésetekben is segíteni fognak! Látogassatok el hozzánk az A Fitnessbe, ahol számtalan izgalmas csoportos órával, jól képzett személyi edzőkkel, és jól felszerelt edzőteremmel várunk titeket! A belvárosi edzőtermünkön kívül Újbudán, illetve Vácon is találkozhatsz velünk. Mi már várunk Téged!;)