Te is úgy zártad a múlt évet, hogy megfogadtad, idén aktívan neki kezdesz az edzésnek? Egy hónap eltelt az új évből, hogy is áll ez a fogadalom? Sehogy, ugye?!

Persze, persze, kifogások mindig vannak: nincs rá időd, túl sok a munka, fáradt vagy, közbe jött egy fontosabb program, túl meleg van, túl hideg van, kezdesz lebetegedni, esik az eső és még sorolhatnánk. Kifogást mindig lehet találni.

Elgondolkodtál már miért is akarod mindenáron lebeszélni magad a sportolásról? Segítünk! Úgy hívják: LUSTASÁG az egyetlen, ami igazán visszatart!

Jah és még mielőtt megveregeted a vállad, hogy hetente egyszer eljársz edzeni, vigasztalásképp közöljük veled, hogy az konkrétan semmit sem ér!

Most, hogy mélyen magadba szálltál és szembesültél a tényekkel, hogy LUSTA VAGY, kezdjük új lappal az évet!

Elmondjuk, most mi fog következni!

Azt, hogy lustaság, ebben a pillanatban kitöröltük a szótáradból és lecseréljük a következő szóra: AKARATERŐ!

Azért ez kicsit jobban hangzanak, nem igaz?

Mi kell ahhoz, hogy elérd a céljaid? AKARATERŐ! Akaraterő ahhoz, hogy soha többet ne tudjon eluralkodni rajtad a lustaság és fáradtság. Ezek csak pillanatnyi érzések, ne add magad át nekik! Amikor érzde, hogy jön a kifogások sugallta édes gondolata az edzés elnapolásának, vedd észre magad és mondj nemet a csábításnak!

Igenis váljon a mindennapi életed részévé a sport, a mozgás, az egészséges életmód!

A heti egy edzést feltornásszuk legalább heti 2-3 alkalomra, így már érezni és látni fogod az eredményeket! Ahogy ez megtörtént nagyobb kedvvel veszed az irányt az edzőterem felé.  lényeg, Néhány hét elteltével sem változhat az aktivitásod! Ha csak hetente egyszer mész le a terembe, akkor inkább maradj otthon, nézd meg az Éjjel Nappal Budapest 94.264. részét, mert annak nagyobb értelme lesz. De az biztos, hogy nem fogod tőle jobban érezni magad a bőrödben!

A mozgás az, amitől más ember lehetsz! Amellett, hogy minden napot energikusan fogsz kezdeni és zárni, a tested is átalakul, így a tükörbe nézve egy boldogságtól kicsattanó, magabiztos és életvidám valaki fog rád visszanézni.

Ezt az egy hónapot még elnézzük neked, de most induljon az átalakulás, irány a terem!