Kipróbálnál egy új edzésformát? Akkor gyere el hozzánk zumba órára! Egyszerűen imádni fogod ezt az órát! Ha a csoportos órák alapvetően is vonzanak, akkor pláne itt az idő, hogy az unalmas aerobik helyett, egy izgalmas, táncos, zenés zumba órán égesd velünk a zsírsejteket!

Mitől olyan kihagyhatatlan ez az óra?

Ha felmerül a kérdés, hogy edzeni vagy bulizni mennél el szívesebben, akkor vajon melyiket választanád? A többség valószínűleg egy kis szórakozás mellett döntene inkább a fárasztó, kimerítő edzés helyett. A zumba viszont olyan láthatatlan módon csempészi bele az erősítő gyakorlatokat a mozdulatokba, hogy észre sem fogod venni, hogy edzésen vagy. A ritmusos, latin zenékkel körbefont órákon olyan élvezetes minden lépés és mozzanat, hogy olyan lesz, mintha nem is edzésen, hanem egy fergeteges buliban lennél. Észrevétlenül fogsz olyan tánclépéseket megtanulni, mint: a salsa, bachata, samba, flamenco és még jó néhány latin ritmusú mozdulatsor. Szinte „táncolás” közben formálhatod a testedet. A gyakorlatok egyszerűek, mégis remekül alakítják feszesebbé a domborulataidat. Épül az izomzat, javul az állóképesség és még a lelki állapotodat is feltuningolja ez az óra.

A hangulat mindig eszméletlen, a mosoly és a jókedv garantált. Így ha csak a kedvedet szeretnéd feldobni, akkor is várunk az óráinkon. De vigyázz, mert aki a zumbát egyszer kipróbálja a rabja lesz, és alig várja a legközelebbi alkalmat. Hiszen olyan pozitív töltetet ad minden embernek, amire kevés edzésforma képes. A csoportos órák közül az egyik legjobb választás!

Tapasztald meg te is, milyen, amikor beleszeretsz a mozgásba! Gyere el legközelebbi zumba óránkra és bulizzunk egy hatalmasat együtt! A társaság szuper lesz, már csak te hiányzol!