Két és fél hónap maradt ebből az évből. Ennyi idő alatt persze nem fogjuk megváltani a világot, de arra pont elég lenne, hogy változtass. Ha eddig még nem tetted volna meg.

És most akkor meg is kérdeznénk: Te év elején megfogadtad, hogy idén végre változtatsz? Lefogysz, rendszeresen sportolsz, elhagyod a káros szenvedélyeket, stb… És be is tartottad? Válaszolj magadnak őszintén! Mert ha te nem vagy magaddal őszinte, akkor nincs az a csoda tabletta és diéta, ami megoldja a problémáidat.

Szóval, ha nem tartottad be a fogadalmad, vagy előrelátó módon nem fogadtál meg semmit és egész évben lusta voltál, akkor ideje véget vetned ennek!

Két és fél hónap. Ennyi idő pont elég arra, hogy:

  • lásd magadon a változást
  • mások is észrevegyék a változást
  • szokássá váljon törődni az egészségeddel

Tudtad: amit 21 napon át csinálsz, az a szokásoddá válik.

Szóval nem is kell mást tenned, mint legalább 21 napon keresztül eljárni edzeni és a probléma megoldva. Szerencsére az A Fitness termei a hét minden napján nyitva vannak és a korlátlan havi bérletekkel csak pár száz forintodba kerül egy nap.

De ha a napi szintű edzés elsőre még sok, akkor gyere csak minden más- vagy harmadnap. Ha pedig heti 2-3 alkalommal tudsz jönni, akkor a csoportos óráinkat pont neked találtuk ki.

Képzett trénereink nem csak a gyakorlat helyes kivitelezésére tanítanak meg, hanem csoporttal együtt motiválnak. Ennek pedig igen látványos lesz az eredménye, ugyanis a gyakorlat helyes kivitelezése és az extra motiváció meglátszik majd rajtad. Magabiztosabb leszel, és az erőnléted mellett a tartásod is javulni fog, a kisugárzásod pedig letarol majd mindenkit.

Szívesen részt vennél a csoportos óráinkon? Akkor nézd meg az órarendünket és a szükséges, foglalj egy időpontot, hogy biztosan legyen helyed.

Újbudai órarendünk itt, váci órarendünk pedig itt érhető el.  Ha pedig te is a csoportos órák szerelmese lettél, akkor válts csoportos óra bérletre!