Még mindig nem sikerült egy csoportos órát sem kipróbálni? Ha csak az időhiány miatt, akkor szerencséd van, mert az edzőtermeinkben a hét minden napján, délelőtt, délután és este is tartunk csoportos órákat. Viszont ha az elszántság, a motiváció hiányzik vagy netán tartasz valamitől, akkor ezek az érvek tutira meggyőznek.

  1. A saját szinted szerint tudsz fejlődni

Több féle intenzitású csoportos óra közül tudsz választani, de vannak olyan óráink is, melyek előképzettség nélkül látogathatóak. Te dönthetsz arról, hogy milyen intenzitással veted bele magad az edzésbe.

  1. A sérülések helyett csak az izomlázzal kell megküzdened

A csoportos órákban az a legjobb, hogy itt is egy profi tréner segít neked a gyakorlatok helyes kivitelezésében. Egy profi edző mindenkinek nagy segítség, de ha kezdő vagy, akkor érdemes ezt a mozgásformát választani.

  1. Instant motiváció

 Látni, ahogy mindenki egyszerre végzi a gyakorlat, ahogy az edző is veletek küzd és ahogy a szomszédod is legalább annyira izzad mint te, hatalmas erőt ad. A közösség ereje és a csapatszellem olyan dolgokra is képessé tesz, amiket egyedül nem is tudnál elvégezni. (Vagy igen, de mivel nem hiszel magadban, meg sem próbálod. )

  1. 110 %-os pörgés

Egy csoportos órán nincs megállás. Ha te is extra hatékony edzésre vágysz vagy tudod magadról képes vagy a túl hosszúra tolt pihenőkkel az edzés felét ellógni, akkor a csoportos órán a helyed. Már az első mozdulatnál megszólal az ütemes zene – ami már eleve mozgásra késztet – és le sem áll, amíg az edzésnek nincs vége. Edzőink pedig a legjobb playlisteket hozzák el neked.

  1. Sportolva ismerszik meg az ember

Egymás mellett küzdötök és izzadtok az utolsó gyakorlatok elvégzéséért és még segítitek is egymást a közös gyakorlatokban. Mind ezt legalább hetente egyszer. Mi ez, ha nem az új barátságok tökéletes alapja? Egy az érdeklődési körötök és szinte biztos, hogy hasonló értékeket vallotok. Ebből simán új barátságok vagy kapcsolatok születhetnek.

Reméljük, hogy ezekkel az érvekkel te is egyet értesz és ha eddig nem, most már megjött a kedved az egyik – vagy az összes – különleges csoportos óránk kipróbálásához. Az újbudai órarendünket itt, a vácit pedig itt találod.