Neked is átfutott már az agyadon az a gondolat, hogy kondi terembe kéne járni? Ha igen, de valamiért még mindig nem tettél egy határozott lépést befelé, akkor neked szól a cikkünk.

Nem titkolt célunk, hogy a termünkben lássunk, de legelső lépés úgy is rajtad múlik. Tisztázni kell tehát, hogy az edzőterem egyáltalán neked való-e . A legtöbb életmód váltó számára ugyanis az edzőtermek egy különleges világot jelentenek, ahová nem lehet „csak úgy” belépni. Nos, szerencsére ez egy teljes téves elképzelés, hiszen ha így lenne, a termen célja is kétséges lenne. Bátran kijelenthetjük tehát, hogy itt bárkit szívesen látunk, hiszen mi épp ezért vagyunk.

Szóval nem kell fitness bajnok testtel rendelkezni, még csak nem is a legújabb fintessruha divat szerint kell nálunk öltözködni. Egyszerűen csak önmagadat kell adni és hagyni, hogy mások segítsenek. Mert van ilyen. Sőt! Mivel mindenki volt kezdő, ezért a segítő szándék alap a mi közösségünkben.

Tehát éljen és hurrá, a terem ajtaján ezennel átléphetsz.

A következő probléma kört a gépek használata és a teremben való viselkedés szokta jelenteni. Ha úgy érzed, hogy a kardió gépes, súlyzós edzések nem neked valók, akkor sem kell feladni, hiszen számos csoportos órával várunk a hét minden napján.

Ha viszont szívesen próbára tennéd magad a gépeinknek, akkor bátran kérd a segítségünk.

És ha még most is kétségeid vannak, íme néhány érv az edzőtermek mellett:

  • hatékonyabb, mint ha otthon edzenél – ennek oka leginkább a szakértői segítségben és az extra motivációban keresendő. Sajnos a videókban szereplő edzők nem tudják a tartásodat kijavítani és a mellettük ugráló edző partner sem téged motiválni.
  • testi-lelki felfrissüléshez jutsz – másokkal együtt edzeni, eszmét és tippeket cserélni, vagy épp az eddigi eredményeid bókját bezsebelni igazi felüdülés az otthoni tornavideós kínzások után.
  • szauna – szóval ez egyértelmű. Neked van otthon szaunád?
  • új kapcsolatokra szert tenni – mi egy igazi, összetartó közösség vagyunk, ahova érdemes tartozni J #alegjobbakalegjobbhelyen

Egyszóval nem érdemes az első alkalmat tovább halogatnod, inkább vágj bele már most és hozd magad bomba formába karácsonyra .