Ha még nem jártál edzőteremben, akkor most nagyon figyelj 😊 Ha már igen, akkor is, csak nehogy magadra ismerj 😉 Ha magadra ismertél, akkor az tényleg csak a véletlen műve.

A szelfi királynő vagy király.

Alap, hogy telefonnal a kezében érkezik a gépekhez, de az is, hogy már az öltözőben lőtt egy #edzésrefel szelfit. Csak te ezt még nem láttad. De ami késik, az nem múlik! Még mielőtt bármibe is belevágna, kell még kép. Jó eséllyel a tükrök előtt lesz, általában többed magával, mert az szelfi királynőknek udvartartása is van. Edzeni természetesen fog, hiszen az izzadság cseppeket is meg kell örökíteni. „Az izzadság cseppek az égő zsír könnyei.”

A megmondó ember.

Több altípusa is létezik. Megmondja, hogy a súlyokat tedd! vissza. Na jó, ez alap. Tényleg, kérünk, tedd vissza a súlyokat! De azt is megmondja, hogy mit csinálsz rosszul, sőt azt is, hogy szerinte mi lenne a helyes. A kéretlen tanácsok és tippek végtelen tárházát mutatja be neked. Te pedig illedelmesen végig hallgatod, mert nem tudod, hogy kinek lehet a kije. Általában az elhagyott súlyokra és az egyedül edző, látványosan kezdőkre vagy a „jócsajokra” utazik.

Jócsajok és persze jópasik.

Abszolút topp kedvenc kategória. Kemény edz, látványosan kiteszi, amije van. Nem arra, az izmokra gondolunk! Mind emellett a legújabb divat szerinti edzős ruhában feszít és a sminkje soha! nem kenődik el. Megtalálható egyedül is, de általában van egy társa. Élete párja is imád legalább annyira jól kinézni és keményen edzeni, mint ő. De előfordul, hogy egy kezdő jócsajjal/jópasival jön el, akinek ő a mentora.

A szegény lúzer.

Lelkiismeretességből jeles. Kitartásból is. Ő igazából nem lenne lúzer, csak valamiért, valahogyan a körülmények áldozata lett. Sokat van lent a teremben, a súlyokat is mindig visszapakolja, még akkor is ha látványosan nem bírja el. És mindig hallgat a magán edzőjére. A bot csinálta edzőjére, aki inkább a pénzt látja benne. Rossz tanácsokkal látja el, rossz edzés tervet állít neki össze és természetesen a terem hivatalos, szerződött edzőit szidja, ahol tudja.

A kalauznak még nincs vége, folytatása következik 😉.