Szia, Szabó GeriSzabó Geri vagyok. Gyerekkorom óta a sport központi szerepet tölt be az életemben.
18 évig birkóztam versenyszerően. A hobbim lett a hivatásom.
Felnőtt, profi pályafutásom során 4 Magyar Bajnoki címet, 2 Európa Bajnoki 5.helyezést és a 2004-es Athéni olimpiára való kvalifikációt zsebeltem be.
Pályafutásomat egy súlyos sérülés törte derékba, de mivel a sport az életem részévé vált, ezután is szerettem volna szerves része maradni a sportéletnek.
Geri1A Váci Forma SE edzőjeként próbáltam átadni tudásomat a jövő generációjának, de fontosnak tartottam, hogy az élsportolók mellett a mindennapok emberének is közvetíteni tudjam a mozgás fontosságát és szerepét a mindennapi életben. 2012 nyarán ismerkedtem meg az Insanity programmal és láttam meg a benne rejlő, jelenleg még kiaknázatlan lehetőségeket. Úgy érzem, sportbéli eredményeim és az élsportban eltöltött 18 év a legjobb garancia lehet arra, hogy kellő elhivatottsággal és felkészültséggel álljak a vendégeim rendelkezésére. Célom, hogy a legtöbb embernek váljon a sport a hobbijává és az élete részévé.
A G-Force Master Kőkemény edzés, ahol kis túlzással az életedért küzdesz. Ez a jelenleg ismert, leghatékonyabb zsírégető, és erő-állóképesség fejlesztő edzésprogram. Az edzés saját testsúlyos gyakorlatok sorozatából épül fel, nincs szükség semmilyen eszközre, kizárólag magadra, az erődre és az akaratodra! A birkózó és egyéb küzdősportok erőnléti edzéseinél alkalmazott mozgásformákat teszi elérhetővé a hétköznapi emberek számára, ezáltal betekintést nyújt az élsport szintő edzések életérzésébe. A Basic programban megszokottnál, jellemzően intenzívebb gyakorlatok váltják egymást, és kevesebb pihenő idő van az edzés során. Itt a pihenő idő alatt sem esik a pulzus 120 alá, a terhelés alatt pedig elérhetjük a max. pulzusunk akár 95-100%-át is! Unod az átlagos alakformáló órákatő Szeretnél igazán szálkás, zsírmentes, definiált izmokat, és elérni a számodra tökéletes álom alakotő Gyors és tartós átalakulást szeretnélő Szereted a kihívásokat, akkor köztünk a helyed! Gyere és feszegessük együtt a határainkat!

FIGYELEM! NEM KEZDŐKNEK VALÓ!!! G-FORCE – WANT TO BE MORE!!!

Insanity

“Nem véletlenül olyan népszerő! Az egyszerősége és hatékonysága tette azzá. Nem másokat kell legyőznöd, csak saját magad és azokat a korlátokat, amiket Te magad állítasz. Edzésről edzésre válsz jobbá, ahogy átveszed az irányítást a tested fölött. Minél inkább uralod, annál jobban fogod élvezni. Ezt garantálom!”

Klein István Személyi Edző

insanity-erika

Insanity is a revolutionary cardio-based total-body conditioning program founded on the principles of MAX Interval Training. Insanity for the Group Fitness Club varies from the workout you do in your living room as it is built for the group x environment. Working each round for approximately 8 weeks once or twice per week with one fit test once per month gives you the ability to SEE your results. Introductory cost is INCLUDED in your group x membership. For safety limit of 20 per class. This class has both hi and low impact varations. Arrive early, due to the intensity of the class warm up is required. No late admittance accepted.