NojaSziasztok!

A mozgás és a zene gyermekkorom óta fontos része az életemnek többféle formában.

A Zumbával® több, mint 2 éve találkoztam először, s rögtön magával ragadott az a pozitív élet-energia, amit a Zumba Fitness® Program képvisel! Van egy majd 7 éves lányom, aki jó zenét hallva táncra perdül, így nem volt kérdéses, hogy kiket oktatnék. Ezért elvégeztem a ZumbAtomic® képzést is, ami a Zumba Fitness® kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett programja.

Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni! Kíméletlen őszinteségük mindig ösztönöz a fejlődésre, továbbképzésre, hogy számukra a legjobbat nyújthassam! Részvételük maximális odafigyelést, véleményük akár pillanat alatti rögtönzést kíván.

Az óráim célja:

– Megszerettetni és természetessé tenni a gyerekek számára a rendszeres testmozgást egy jó kis csapathoz tartozva.

– Növelni a szellemi és fizikai állóképességüket a Zumba® által úgy, hogy ők csak egy jó „bulinak” és játéknak éljék meg az óráimat!

Az 55 perces órákat a gyerekek önfeledten táncolják/ugrálják végig, hiszen ki ne kezdene el mozogni egy jó kis pörgős, latin zenét hallva!  Figyelmüket a változatos órákkal tartom éberen: hol a régi koreográfiákat veszem elő, hol újat tanítok nekik, hol pedig mindenféle fejlesztő ill. mozgásos csapatjátékkal varázsolom még viccesebbé az együtt töltött időt.

Nagy szeretettel várok minden gyerkőcöt a ZumbAtomic® óráimon, hogy személyesen tapasztalhassák meg: A  mozgás lehet táncos, játékos, vidám szórakozás! 😀

Heininger Noémi ( Noja®)

NojaBemelegítés Játék Kontakt Lazítás Vicces koreo

Zumba B1 oklevél

Zumbatomic oklevél