Temesi Anita- Ana vagyok, hatha jóga oktató. 2009 szeptemberében kezdtem el jógával foglalkozni.

Mindig is szerettem a testmozgást, futni jártam, fitness edzéseket végeztem és táncoltam, viszont, amikor a jóga megtalált engem, az egész életem megváltozott. Nem telt el nap úgy, hogy ne gyakoroltam volna a pozíciókat, ennek eredménye pedig jelentős testi változás volt: rugalmasabb lettem, könnyebben egyensúlyoztam, a hátfájásom pedig teljesen elmúlt.

Ezen kívül lelki és mentális változásokat is kezdtem megfigyelni magamon: könnyebben tudtam összpontosítani, nyugodtabb, türelmesebb, toleránsabb lettem, majd idővel megértettem jóga mögött megbújó filozófiát is. Hosszú utam egyik nagy fordulópontja az volt, amikor rádöbbentem, hogy bár régóta kerestem a hivatásomat, az mindig itt volt az orrom előtt: jógát kell oktatnom.

Misszióm az, hogy megértessem az emberekkel, hogy mi is az a jóga és mennyi mindent tudunk elérni vele. Szeretném megmutatni az embereknek, hogyan tudnak eljutni önmagukhoz. Szeretném, ha mások is éreznék, hogy a jóga egy életérzés, életmód, életfilozófia. Egy tudatállapot, amelyben megleljük a választ a világ legnagyobb kérdéseire.

Óráimon Te is elsajátíthatod a jóga pozícióit akár már az alapoktól, segítségükkel formálhatod a testeted, erősítheted izmaidat, javíthatod testtartásodat, és hatalmas testtudatosságra tehetsz szert. Megtanulhatod kezelni a stresszt, és összpontosítani az elmédet.

Jógázz velem Te is, várlak szeretettel!