Sziasztok, Tasi Lia vagyok, csoportos órákat tartok az A Fitnessben.

A sporttal 16 éves korom körül kerültem közelebbi kapcsolatba, amikor elkezdtem futni, ami jelenleg is a legnagyobb szerelmem. A hétvégi hosszú futások, versenyek kifárasztanak, mégis rengeteg energiával töltenek fel, élményekre és barátokra tettem szert általuk.

Kis idő elteltével a futás mellett csoportos órákat is látogatni kezdtem, melyek szintén részévé váltak az életemnek, a jó csapat, a változatos órák, a zene, a jókedv, s még sok dolog miatt. Ha töredékét tudnám továbbadni annak a sok jónak, amiben részem volt/van, már elértem a célom! ☺

Szívesen tartok intervall jellegű órákat, melyek magas és alacsony intenzitású gyakorlatok váltakozásából épülnek fel, illetve a köredzés jellegű órákat, ahol állomásonként más-más feladatot végzünk, különböző izomcsoportokat mozgatunk meg. 

Előnyben részesítem a saját testsúlyos gyakorlatokat a nagyobb súlyokkal szemben. Az órák intenzívek, de szükség esetén tudunk a gyakorlatokon könnyíteni (és nehezíteni is :-D ). Nagy figyelmet fordítok a feladatok helyes kivitelezésére.