Majd tíz év elteltét követően döntöttem úgy, hogy visszatérek, és ismét teljessé teszem az életem az által, hogy aerobik ujra edzői munkát is végzek. Bár az idő telt, úgy igazán nem változott semmi bennem! Illetve dehogy nem, több tudást és tapasztalatot szereztem, halmoztam fel ez idő alatt. Egészen pontosan tudom, mit szeretnék elérni, mi a célom és ehhez megtaláltam azt az eszközt, amely segíteni fog ezt elérni. Miért?

  1. Az órák hihetetlenül jó hangulatúak, a vendégekben felidézi a gyermekkori boldog, gondtalan ugrálás örömét.
  2. Ugyanakkor lehetőséget ad arra, hogy mindenki a saját tempójában, ritmusában tudja megvalósítani az edzését. Ez fontos nagyon, hiszen sokan azért sem mernek egy már működő csoportos edzésbe belevágni, mert félnek a kudarctól, az esetleges „kinézéstől”, ügyetlenkedéstől. Itt ez szóba sem jöhet!
  3. Hatékony és mégis rendkívül biztonságos, kiváló edzésprogram a pörgős kardió órák rajongóinak, ill. minden korosztály számára élvezetes, újfajta mozgási lehetőséget biztosít!
  4. A program egy óra alatt tartalmaz nyújtó-, cardio-és egyben zsírégető, erősítő-, lazító elemeket!
  5. Fokozza a sejtek oxigénellátását, lassítja az öregedési folyamatokat, fokozza az izomzat tónusát, ugyan akkor maximálisan kíméli a hátgerincet és az ízületi rendszert.

Gyere, próbáld ki velem ezt a zsírgyilkos edzést! Várlak szeretettel!