Sziasztok! 
Somfalvi Eszter vagyok, Zumba oktató.
Kiskorom óta lételemem a mozgás. 
Sok sportágat kipróbáltam már. Teniszeztem, vívtam, kézilabdáztam, aerobikoztam, jazz balettre jártam, stb. – mindegyiknek megvan a varázsa, de hiába értem el sikereket, valahogy mindegyikből hiányzott valami, az a plusz. Aztán egy napon ellátogattam életem első ZUMBA órájára… az edzés végén azt mondtam: Ez az! Ezt kerestem! Teljesen magával ragadott, már alig vártam a következő alkalmat. Végül annyira belelkesedtem, hogy 2010-ben úgy döntöttem én is szeretném továbbadni ezt az élményt, amit nekem jelent. Így lett belőlem Zumba oktató. 
Nálam, mint aerobik edző és Zumba oktató elsődleges a prevenció, kerülöm azokat az elemeket, amelyek sérülés veszélyesek a vendégre nézve. Olyanná formálom az órát, úgy tartom meg, egészítem ki, hogy az profi legyen, mind intenzitásban, mind mozgáselemekben, mind felépítésben. 
Az óráimon arra is ösztönözlek, hogy szeresd meg a mozgást, tanuld meg elengedni magad, mosolyogj és legyél önmagad. Minden alkalommal nagy lelkesedéssel megyek órát tartani, mert tudom, hogy örömet okozok a tanítványaimnak. Bármilyen rossz napjuk is volt - ha csak arra az egy órára is, de - elfeledik a problémákat és ez jó érzéssel tölt el, hogy adhatok nekik valami pluszt. Rengeteg fantasztikus, értékes emberrel hozott össze a sors, mióta Zumbázom.
Nincs is jobb érzés annál, mint amikor látod a mosolygó, felszabadult arcokat, hogy élvezik az órát, tetszik nekik, amit csinálsz, és az óra után azt mondják neked, KÖSZÖNÖM! :) És tudod, hogy nagy lelkesedéssel várják a következő órát.
Rendszeresen járok képzésekre, rendezvényekre – akár résztvevőként, akár fellépőként –, hogy fejlődhessek, és mindig adhassak valami újat, valami különlegeset a vendégeimnek.
Jó érzés kapni, de még jobb adni!
Végzettségeim: 
• Aerobik sportedző 
• Zumba Basic 1
• Zumba Basic 2
• Zumba Toning
• Zumba Core
• Zumba Glutes
• Zumba Step
• Zumba Kids & Zumba Kids Jr
Várlak szeretettel óráimon!
Hétfő: 19:00
Szerda: 18:00 
Csütörtök: 19:00