2000 óta tevékenykedem edzőként, az ehhez szükséges tudást a Testnevelési Főiskolán és a System for Life képzéseken keresztül szereztem meg.

1996-ban csak azért mentem el az edzőterembe, hogy picit átformáljam a testem, és persze az egészségem megőrzése céljából.

A légkör, a mozgás annyira megtetszett, hogy heti 4-5 alkalommal is lejártam, végül az akkori teremvezető biztatására elvégeztem az oktatói képzést, ami elindított engem ezen a pályán. Első munkatapasztalataimat Béres Alexandra  szakmai vezetésével a Gilda-Max fitneszben szereztem meg, azóta sok helyen volt alkalmam órákat tartani, emberekkel foglalkozni.  

Számomra fontos, hogy a vendégeim helyesen, megfelelő módon végezzék az általam instruált gyakorlatokat, szem előtt tartva, hogy elkerüljék a különböző sérüléseket! Az óráimon a jó hangulat garantált, arra törekszem, hogy aki egyszer kipróbálta, máskor is szívesen eljöjjön!

Szeretek az emberekkel foglalkozni, szeretek kommunikálni, jó érzéssel tölt el, ha látom az elért eredményeket! A kitartó munkának mindig meg van az eredménye, nagy öröm a számomra, ha a vendégeim elérik a kitűzött céljaikat és megtapasztalják magukon a pozitív változásokat!

Folyamatosan nyomon követem a szakma újdonságait, különböző rendezvényeken képzem magam, egy-egy oktatás hatására még nagyobb lendülettel, odaadással végzem a munkámat.

Fodrászként dolgozom és e mellett, mint oktató tevékenykedem, már 23 éves sportolói tapasztalattal a hátam mögött bátran állíthatom, hogy a folyamatos sport nem csak a külsőmben hozott változást, hanem általa dinamikusabb, energikusabb, fittebb, egészségesebb vagyok, nagyobb az állóképességem és nincsen semmi szervi problémám!

Hobbim a futás, az úszás és imádok szaunázni!

Heti két alkalommal tartok órát az Afitness Újbudai termében, keddenként 20:00-21:00-ig várlak sok szeretettel statikus erősítő köredzésre, péntekenként 20:00-21:00 között  pedig intervall zsírégető óráimra.