Mi a bodyART®?

Napjainkban egyre több emberben merül fel az igény olyan alternatív mozgások végrehajtása iránt, amely a mindennapi stressz alól felszabadítja őket, de ezzel egyidejűleg olyan komplex edzést keresnek, amelyben az izmok újra visszanyerik rugalmasságukat és testük, újra éli annak, funkcionalitását.

A bodyART® mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel, amelyhez több speciális légzés technikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között.

A bodyART® a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniája.

A bodyART® sikere abban rejlik, hogy az említett mozgásrendszer alkalmazása, olyan teljes és összetett edzést nyújt, amely hatás csak ezzel a rendszerrel érhető el.

Hatékonysága egyedülálló!

A statikus és dinamikus erőelemekkel tarkított mozgásanyag bőven tartalmaz nyújtó és lazító gyakorlatokat, amelyek pozitívan hatnak a rövidülésre és gyengülésre, hajlamos izmokra, az egész emberi test izmai, ízületei számára. Minden gyakorlat kontrolált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyág, erő – és nem utolsó sorban állóképesség, kitartás, egyensúlyérzék, stabilitás, türelem, tudatosság, olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai!

Ki vagyok én, és miért a bodyART?

Sportoló családba születni átok és áldás egyszerre. Átok mert az ember nyughatatlanná válik, mindig keresi az újabb kihívásokat, az újabb megmérettetéseket. Áldás, mert a testtudata az írással, olvasással fejlődik, mint készség, mint élvezet, mint kikapcsolódás, mint az önfejlesztés eszköze.
 
Így jártam én is. Triatlonistaként tudattalanul egy nagyon közvetlen és baráti viszony alakult ki a testemmel gyerekkoromtól kezdve.  A versenyből, edzésből, a közösségi élményből vált számomra a mozgás egy sajátos létformává, eszközzé és felfedező tereppé. Sok mozgásformát kipróbáltam: többek között a sziklamászástól, a modern tánctól, a jógán  át vezetett az utam a bodyART megismeréséig, amely egyszerre ad tréninget a testnek, kikapcsolódást az agynak és egység élményt a léleknek. 
 
Ez az az érzés, amit szeretnék tovább adni az óráimon. Szeretném, ha a napi stressz testi és lelki jelein ezekben a 60 percekben dolgoznánk együtt. Ellazulna, széppé válna és új energiákat kapna a testünk, agyunk megpihenhetne. 
 

Egy kis ízelítő:

 

Órák:

Péntek, 17:00 bodyART-deepWORK kombinált óra
Vasárnap, 16:00 bodyART