Sziasztok!

Karlovitz-Thurnherr Zsófi (Zsó) vagyok, közgazdász, fitness instruktor, STAR 2 (level II) SPINNING(R) instruktor, Bike With Baby(R) oktató, Videocycling(R) instruktor, kétgyermekes családanya, lelkes sportbolond.

CED továbbképzéseim:

 • Erő, hegyek, teljesítmény
 • Versenynap energiazóna (R)
 • Mentális edzés, megközelítés és gyakorlat
 • Special populations (Spinning és asztma, terhesség, diabétesz, magas vérnyomás stb. /,
 • Aerob alap építése
 • Magas intezitású edzések.
 • Ellenállás terhelés és fordulatszám építés
 • Profiltervezés és pulzusjátékok
 • Zene, mozgás, motiváció

Az én önéletrajzomban nem fogod azt olvasni, hogy már 3 éves koromban jobban bicikliztem, mint az óvónéni, mert bőven felnőtt koromban szerettem meg azt, amit a sport képes adni. Az én hitelességem egy kis részt abban is rejlik, hogy sok-sok felismerés és aha élmény vezetett odáig, hogy edző lettem és ezekhez a felismerésekhez segítem hozzá vendégeimet is. A spinning gyorsan szerelemmé vált, igyekszem minden lehetséges továbbképzésen ott lenni, követni az edzéselméleti témakörökben végzett kutatásokat és saját magamat is úgy fejleszteni, hogy elmondhassam, van mit mutatnom állóképességből. Szabadidőmben szívesen futok (most már inkább ultratávokon), biciklizem, de a teremsportok sem állnak messze tőlem, mint pl a squash. Ha az erőnlét megőrzéséről van szó, a funkcionális edzéseket részesítem előnyben, mint pl a TRX.

A Bike With Baby programot egy fantasztikus lehetőségnek tartom a hozzám hasonló, „nem bírok a fenekemen ülni” típusú édesanyáknak. Tisztában vagyok a ténnyel, hogy pici gyerek mellett nem könnyű megoldani, hogy beleférjen a mozgás. Kivéve, ha jön a gyerek is! Rengeteget futottam babakocsival és nagyon örülök, hogy egyre több babás mozgásforma van. Hiszem, hogy minden anyának jár idő a mozgásra, tudom, hogy jó szervezéssel, segítő környezettel ez megvalósítható. Tény, hogy a mozgás mind pszichésen mind fizikailag hozzájárul egy anya jó közérzetéhez és szeretném, ha ez minél több családban természetessé válna. Hiszen ahol a királynő boldog,. ott a népe is az!

Boldog vagyok, hogy részese lettem a Bike With Baby Programnak, és másoknak is átadhatom azt az örömöt, amit a gyerekek melletti aktív sport jelent!

Amire nálam számíthatsz:

 • egyénileg kezelek minden édesanyát és részletesen kikérdezem, hiszen tudom kell, honnan jön, mik a céljai, miért van nálam
 • olyan hangulatú órák, ahova kedved lesz visszajönni, így nem csak egy fellángolás lesz az órára járás, hanem valóban el is fogod érni, amiért jöttél
 • szisztematikusan, edzéselméletileg megalapozottan felépített órák (nem csak észnélküli ugrabugra)
 • rendszeresen (hetente) frissítem a zenéimet
 • profi gyermekfelügyeletet biztosítok
 • segítséget kapsz a babahordozásban is

Kérdésed van? Keress a facebook oldalamon „BIKE WITH BABY ZSÓ” vagy telefonon a 06-20-502-7302 számon.

BIKE WITH BABY - óratípus leírás

A Bike With Baby Magyarország legnagyobb kardio edzésprogramja kisbabás, kisgyermekes és várandós anyukák számára, egy beltéri kerékpáros óra, ahol miközben az anya mozog, a babája zavartalanul élvezheti édesanyja társaságát, akár a hátán aludva, akár a teremben kialakított babakarámban, gyermekfelügyelettel. Az óratípus célja alapvetően az, hogy a mama és a baba EGYÜTT kapcsolódjanak ki, ne kelljen egymást nélkülözniük, miközben az anya közösségbe megy, mozog, zenét hallgat és a saját testével törődik.

Az órák intenzitása egyénhez igazodik, köszönhetően annak, hogy a kerékpáron mindenki maga szabályozza az ellenállást – a teljesen kezdő, edzetlentől, a sportos anyukáig.

A részvételt a szülés utáni 8. héttől (császármetszést követően 12. hét) javasoljuk. Hordozási tanácsadóink, akik szintén kisgyermekes anyukák, az óra alatt végig segítenek, óra előtt az anyukáknak a gyermekek szakszerű hátra tételében, óra közben pedig a babkarámban lévő gyermekekkel foglalkoznak, természetesen időnként körbejárva, hogy a háton hordozott gyermekekkel minden rendben van-e.

A BikeWithBaby program órái 75 percesek (15 perc előkészület, 45 perc tekerés, 15 perc levezetés, nyújtás.)