Sziasztok!

Amit a sporttal kapcsolatban tudni kell rólam: szüleim testnevelő tanárok, édesapám röplabda edző, és én is gyerekkoromban kezdtem a sportolást, közel 10 évig versenyszerűen röplabdáztam. Aztán jöttek a bulis, szabad egyetemi évek, és vele együtt a plusz kilók is. Amikor ráeszméltem, hogy több mint tíz kiló, csak úgy észrevétlenül felszaladt, akkor kerültem újra kapcsolatba, és sokkal közelebb a mozgáshoz. Először a fogyás miatt kezdtem sportolni, kipróbáltam mindenféle varázs módszert, csoda diétát, és szépen lassan beleástam magam az egészséges élet „tudományába”. A saját bőrömön tapasztaltam meg mindent: kudarcokat, sikereket, vagy, hogy hogyan lehet bedőlni az éppen divatos sport irányzatoknak.

Rengeteg sportágat kipróbáltam mire megtaláltam azt, amiben igazán örömömet lelem. Gyerekkorom óta utáltam futni, de aztán ez megváltozott, hat évvel ezelőtt lefutottam az első félmaratonomat, innentől kezdve pedig sorra jöttek a futóversenyek. Idővel a városi futást terepre cseréltem, és ezzel egy időben a trx, a funkcionális edzések és a crossfit szerelmese lettem. Imádom feszegetni a saját határaimat, kicsit belehalni, majd megélni a sikeres teljesítés euforikus élményét.

Ezt szeretném másoknak is átadni. Én is egy szuper csapatban kezdtem, és nagyon hálás vagyok az egykori edzőimnek és csapattársaimnak, tudom, hogy milyen egy jó közösségben, együtt megélni a nehéz pillanatokat. Tudom milyen a nulláról kezdeni, és tudom, mennyire jó érzése megküzdeni egy jobb fizikumért, karcsúbb, izmosabb testért, egy egészségesebb életért. A futást, az erőnléti edzéseket, és a csoportos edzéseket a Spartan versenyekkel koronáztam meg.

Elhatároztam, hogy mindazt, amit tudok, ismerek, és amit átéltem, szeretném másokkal is megosztani, megtanítani, így elvégeztem a TF-et és folyamatosan képzem magam, hogy minél jobb edző váljék belőlem.

Célom, hogy mások is, ti is megtaláljátok a mozgás örömét, és azt, hogy milyen egy jó csapathoz tartozni. Óráimon szó szerint minden eszközt bevetek, nálam két egyforma edzéssel biztosan nem találkoztok. De az izomláz jó barátotok lesz. És remélem az edzéseim és én is!