A sport gyermekkorom óta fontos részét képezi az életemnek. 7 éves koromban kezdtem el táncolni. Az évek során jazz, versenytánc és kortárs-modern stílusban is táncoltam, mára pedig az aerobik lett a szenvedélyem.
 
Fontosnak tartom megismertetni másokkal a mozgás örömét, és célom, hogy az óráim által vendégeim egészségesebbnek, fittebbnek érezzék magukat.
2013-ban fitness-wellness asszisztens végzettséget szereztem, majd az International Wellness Institute Fitness iskolában aerobik sportedző szakágon végeztem 2014-ben. Az alapképzés után step-aerobik és stretching továbbképzéseken vettem részt.
 

Az egészséges életmód híve vagyok, nagyon fontos számomra a rendszeres mozgás és a helyes táplálkozás, aminek szeretetét küldetésem másoknak is átadni. Szeretem megmozgatni az embereket, az edzéseimet mindig jó hangulatban tartom. Az aerobik órák által tehetünk egészségünkért és testünkért sőt lelkünk egészségéért is.

Mire számíthatsz az órámon?

Elhivatottan, lelkesen vezetem az edzéseimet, változatos mozgásformákkal és eszközökkel a hatékonyságra fektetve a hangsúlyt. Alakformáló és zsírégető óráimon a pulzust a zsírégető zónában tartva érjük el a kívánt hatást. Az órán az erősítő blokkokon belül pedig minden izomcsoportot megdolgoztatunk. A vidám hangulatú, pörgős zenékre végzett mozgás és a lendületes edzés energiával tölt fel, felszabadít és segít céljaid elérésében. Ebben segítek Neked én is!

Mottóm: „A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!”
 

Várlak az óráimon szeretettel, maximális odafigyeléssel, izgalmas gyakorlatokkal minden kedden 18 és 19 órától, valamint a hétköznapok méltó lezárásaként pénteken 18 órától!