Füzes Márti vagyok sportoktató (testépítés – fitnesz), és Hot Iron Instructor®. 

Gyermekkorom óta sportolok, már általános iskolában külön testnevelés órára jártam, hogy mozgásigényemet kielégíthessem. Ebben az időszakban tanultam korcsolyázni és úszni is. A középiskolás és egyetemi évek alatt aerobik órákra jártam, emellett futni kezdtem, inkább rövidebb és középtávokat, saját szórakoztatásomra. Később munka mellett fitneszterembe kezdtem járni, ekkor ismertem meg többek között a Hot Iron órát. 2009 óta kihagyás nélkül járok erre az óratípusra heti 2 – 3 alkalommal. Ezek után szerettem bele a kerékpározásba, kedvenceim a hosszú távú erőt próbáló kihívások, mint; Balaton kör, Velencei tó oda – kör – vissza, de erre nincs minden nap lehetőség, így munkába is azzal járok illetve mindenhova, ahova csak tehetem, de sajnos a hideg és az eső nem kedvez ennek a szenvedélyemnek minden évszakban.

Edzői pályafutásom 2015-ben indult útjára, ekkor kezdtem el tanulmányaimat, melyet főállásom mellett végeztem el. Ez életemben egy elég mozgalmas időszak volt, egyben kihívás is, amit sikerült teljesíteni. A mozgalmasság szerencsére azóta is fenn áll, hiszen mostmár a saját óráimon edzhetem vendégeimet.

Az edzéseken fontos számomra, hogy pontosan, precízen át tudjam adni a tudásom a gyakorlatok elvégzéséhez és a kívánt hatékonysághoz, ami elősegíti a kitűzött célt. Emellett szeretem látni, ahogy a vendégeim óráról órára fejlődnek, és egyre nagyobb lelkesedéssel végzik a gyakorlatokat.
Minimum évente járok továbbképzésekre, igyekszem elsajátítani az új tanulmányokat, cikkeket, kipróbálni az új, a modern technológiákat, módszertanokat. Minél több hasznos lehetőséget megtapasztalni és hasznosítani saját óráim során is.

Végzettségeim:
- Testnevelési Egyetem Okj Sportoktató, testépítés – fitnesz sportág
- Iron System Hungary – Hot Iron Instructor®
- Iron System Hungary – Iron System Instructor®

Várlak szeretettel óráimon:
- Hétfő: 17:00
- Csütörtök: 18:00
- Péntek: 16:30