Milyen egyéb edzésformához hasonlít a deepWORK®?

Ez a holisztikus funkcionális tréning egyszerű, intenzív, mégis egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. Rendkívül alaposan mozgatja át az egész testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel!

Egy deepWORK® órán mindig mezítláb és mindenféle eszközt mellőzve dolgozunk, és az óra fő célja, hogy a Yin-Yang elvet követve testi es mentális harmóniát teremtsünk. Mit jelent ez pontosan? A Yin-Yang kettőssége, a polaritás az egész életünkre jellemző: nappal és éjszaka, férfi és nő, hideg és meleg, fent és lent… és a sor a végtelenségig folytatható. Hogy jelenik meg mindez egy deepWORK® órán? A tréning során a megfelelő légzéstechnikát alkalmazva mindig együtt van jelen az erősítés és nyújtás, azaz a feszültség és a relaxáció, a kihívás és a kompenzáció – így teremtve meg az egyensúlyt mind fizikálisan, mind pedig mentálisan.

A deepWORK® órák különböző szakaszokból állnak, amelyeknek az öt természeti elem – föld, fa, tűz, fém és víz –, illetve az általuk képviselt energiaszint az alapja.

Az óra eleji meditatív zenét és a lassúbb rávezető gyakorlatokat egy lüktető, intenzív zene követi, amelyre kardió- és erősítő gyakorlatokat végzünk. A mély ritmusok segítenek az erőkifejtésben, valamint a feszültségoldásban és az érzelmek kiengedésében. A különböző pozíciókban és helyzetekben végzett változatos gyakorlatok során fejlődik az állóképesség, az izomerő, az egyensúlyérzék és a mobilitás. A deepWORK® óra tehát intenzív, de – követve a Yin-Yang elvet es törekedve a harmóniára – az edzés végi nyújtás és relaxáció révén mégis úgy érezzük: a deepWORK® feltölt és nem fáraszt!

A deepWORK® edzettségi szinttől függetlenül mindenki számára alkalmas, és mindenki számára kihívást jelent.

Készen állsz? Gyere, és emelkedj a saját határaid fölé a deepWORK®-kel!

Farkas Viktória vagyok, már több mint 8 éve dolgozom személyi edzőként csoportos óraadóként.

  • funkcionális személyi edző
  • kismama specifikus személyi edző
  • Pilates tréner 
  • deepWork tréner

Komoly családi sportmúlttal rendelkezem. Gyerekként ezt láttam ebben nőttem fel ez vett körül ez volt a normális, hogy versenyszerűen síeltem (sífutás), 8 évig táncoltam, röplabdáztam, RSG-tem (ritmikus sport gimnasztika) valamint atletizáltam. Általános iskolás éveim alatt testnevelés tagozatra jártam. A gimnáziumban szintén a sport köré épült az életem. Szüleim aktív sportolok voltak. Az általuk kapott tudást alázatott a mozgás iránt nekik is köszönhetem.

Tudatosan építettem fel a jelenlegi karrieremet, fontosnak tartom a folyamatos tanulást, fejlődést, képzést, hogy szakmailag még több tudást nyújthassak vendégeim számára!

A haladás és a fejlődés ütemét a Te fejlődési ütemed határozza meg! Az edzés követi az igényeidet, tempódat, a tested sajátosságait, egyénileg rád szabott!

Segítek megőrizni az egészséged mozgás közben is, hiszen megtanulod a gyakorlatok helyes kivitelezését.

Sok szeretettel várlak deepWork csoportos óráimra!