Sziasztok! Bacsek Betti vagyok csoportos fitness edző. 2014-ben végeztem az IWI Sportedző szakán. Amióta az eszemet tudom központi szerepet töltött be a mozgás az életemben, sosem voltam az 'egyhelyben ülő' tipus. Sajnos hízékony testalkatom miatt nagyon oda kell figyelnem az étkezésre és mozgásra egyaránt. Csoportos órán a konditermi edzéssel ellentétben a teljes test edzésének bele kell férnie 60 percbe, ami funkcionális, vagyis több izomcsoportot egyszerre megmozgató gyakorlatokkal lehetséges.
Óráimon Tabata módszert alkalmazom, ami az intervál edzések csoportjába tartozik. A feladatok és pihenőidő 20 másodperc-10 másodperc arányban ismétlődnek, így mindig csak 20 másodpercig kell kitartani, de akkor maximális erőbedobással. Tapasztalatom alapján az intervál trainingek a leghatékonyabbak.
Ha az óráimra jársz egy jó hangulatú, funkcionális edzéssel ismerkedhetsz meg, ahol a feladatok mindig változatosak és egyéni edzettséghez igazítottak, így biztosan tudod követni a tempot. Az eredmény egy jó állóképességű, fitt test lesz és ígérem, sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben. Kérdés esetén keress bizalommal.

Remélem hamarosan találkozunk!