30 éves. 3 éve vagyok személyi edző és testnevelő-gyógytestnevelő tanár. Diplomámat a Magyar Testnevelési egyetemen szereztem, korábbi nevén TF. Mondhatom, hogy a legjobb tanároktól tanultam. Jártas vagyok a funkcionális anatómiában, élettanban, edzéselméletben, illetve a pedagógiában. Ebből a 4 témakörből kell véleményem szerint egy jó edzőnek a legjobban felkészülni.

Fontosnak tartom edzőként, hogy hiteles legyek és példamutató. Ezért is töltöm szabadidőm nagy részét a mai napig sportolással. Vendégeim kitarásra és rendszerességre ösztönzöm ugyanis csak ez hozza meg nekik a maguk által kitűzött célokat. Edzéseken a fontos a precizitás, igyekszem minden hibát kijavítani, hogy a gyakorlatok hatásfoka minél jobb legyen. Azt azért szeretném, hogy első alkalommal úgy menj ki a teremből, hogy semmi sikerélményed nincs, úgyhogy lépésről lépésre haladunk majd a nehezedő gyakorlatok felé.

Edzés mellett fontos ugye a helyes táplálkozás, kettő együttes hatása visz el minket a célig. És mivel általában ez nem rövid folyamat és célszerű élethosszig folytatni, ezért olyan táplálkozási instrukciókkal szolgálok, ami csak minimális lemondással jár és mégis kielégíti a szervezeted minden igényét, tehát meg tanítom mit mivel lehet helyettesíteni egészségesen. Azért az evés mégiscsak kis örömforrás, nem szeretnék sanyargatni senkit olyan diétával, ami nem életszerű. Ez talán kicsit lassabb fogyást jelent majd, de tartható fogyást eredményez majd, jojó nélkül.

Elérhetőségeim:

telefon: +3630 324 8724
email: vasjos@freemail.hu