RÓLAM:
 
Takács Angelika vagyok, Személyi edző és Fitness Specialista. 2015 Novemberben kezdtem el foglalkozni a fitness világával. Azóta teljesen beivódott az életembe, mindennapjaimba. 2016-ban kezdtem el személyi edző pályafutásomat ami azóta is szerelem hivatásként kezelek. Boldoggá tesz a vendégeim fejlődése és öröme. 2017. Januárban csatlakoztam a svájci egyesületemhez, a TRAINSANE-hez , ami az én életembe nagyon sok plusz dolgot hozott. 2017. Április 23-án és 2018. Május 19-én megrendzésre kerülő BODY & FITNESS UNIVERS versenyen 1. helyezést értem el. 2018. Májusában is sikerült első helyezést szereznem. A versenyzés az életem, de ami ennél is nagyobb impulzust ad nekem az az emberekkel való foglalkozás!
 
Saját testemen tapasztaltam azt, hogy milyen stressz alapon lefogyni hirtelen 10kg-ot 1 hónap leforgasa alatt. Majd egy egy térdsérülés és műtét után 5 napra folytattam az edzéseket rendületlenül, sőt még annál is nagyobb akarassal, mint addig. Az egész életemet az az életmódköré alakítottam ki, s a vendégeim számíthatnak rám a nap 24 órájában. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan alakítsam igényeikhez az étkezésüket. Büszke vagyok, mert minden vendég aki segítséget kért tőlem az rendületlenül nagy vagy kis lépésekben lépkednek a kitőzött céljaik felé.
 
AMIT NYÚJTOK A VENDÉGEIM SZÁMÁRA:
 
Célom, hogy minél több embernek okozzak boldogságot azáltal ahogy megszerettetem velük a sportot. Ebből adódóan jönnek az eredmények, s nem csak a testi de a lelki fejlődések is. Egészségesebbek, önbizalommal teljes emberek lesznek. Számomra ez a vissza igazolás okoz örömöt és ez hajt előre. Későbbiekben szeretnék minél több embert ösztönözni és terelgetni a sport világa felé és példát mutatni.
  • Személyi edzés
  • Online edzés
  • Kinesio tape, mozgásszervi problémák esetére
  • Izompólyák hengerezésének elsajátítása
  • Gerinc mobilizáció
  • Hormonális/ Ketogén tálplálkozás
  • Táplálkozás tanácsadás
  • Személyre szabott edzésterv
 
Elérhetőségeim:
telefon: 06-30/903-7805
Instagram: @angelika.fitness
Facebook:  @ANGEL ACADEMY-Személyi edzés-Takács Angelika

Eredményeim: