Gyerekkorom óta rendszeresen sportolok, így életem részévé vált a testmozgás. Sokféle sportot próbáltam majd végül a spinning mellett döntöttem, mint legkedvesebb mozgásforma.

7 éve foglalkozom spinningel, abból 4 éve, mint oktató. Az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. Ami a legjobb, hogy kortól és nemtől függetlenül BÁRKI űzheti.

Célom: hogy bevezesselek a mozgás világába. Motivációm? Számomra az, ha valaki élvezi a tekerést, közben pedig törekszik arra, hogy még hasznosan is teljen az edzésre szánt ideje.

Az eredmény, amivel mindenki gazdagodhat: szuper hatékony edzés a szívnek és a keringési rendszernek, több száz kalória mínusz, miközben nem csak a szénhidrát-, de a testzsírtartalékainkat is mozgósíthatjuk, és persze, rengeteg endorfin. ;)

Mottóm:” Legyen bennünk kitartás, és mindenekelőtt bízzunk önmagunkban. Hinnünk kell benne, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és ezt a valamit -kerül, amibe kerül- meg tudjuk valósítani.”:)