Nagy Bernadett vagyok, 27 éves, 2014 óta edző. A sport már gyermekkorom óta életem része, 12 évig versenyszerűen kézilabdáztam, emiatt nagy fokú csapatszellem alakult ki bennem, így nem is volt kérdés merre indulok tovább. Sportmúltamból adódóan tudtam, a mozgás magától értetődő része lesz mindig az életemnek. Ennek köszönhetem, hogy kisgyermekes anyukaként is sikerült megőriznem az alakomat. Szeretek emberekkel foglalkozni, emberek között lenni, csapatsportágamból kiindulva, igazi csapatjátékosnak tartom magam, “egy mindenkiért, mindenki egyért” elvet követve.

A célom, hogy minél több embernek segítsek megtalálni a testi-lelki egyensúlyát az egészséges életmódon és a mozgáson keresztül, hogy segítsek azoknak, akik készek a változásra, hiszen megfelelő segítségnyújtással, akaraterővel, kitartással és hittel nem létezik lehetetlen!

A hobbim a munkám, pici gyermek mellett, számomra az edzés igazi kikapcsolódást és feltöltődést jelent, ezt az életérzést szeretném átadni a vendégeim részére is. Hiszek abban a bizonyos aranyközépútban, törekedni kell az egyensúly fenntartására, ha úgy alakítjuk ki táplálkozási szokásainkat, hogy kerüljük a szélsőségeket, a testünk hosszútávon meghálálja azt.

Edzéseket leginkább a délelőtti, kora délutáni órákban tudok tartani, ha vége az óvodának ismételten főállású anyává válok.

Példakép sportolóm a Férjem, aki gyermekkora óta profi labdarúgó, belelátva sok-sok évre visszamenőleg ebbe a sokszor nehéz, küzdelmes sportéletbe, eszembe jut, hogy minden apró sikerért elképesztően sokat kell dolgozni. Kitartó, tisztelettudó és végtelenül alázatos, talán ennek a három fő tulajdonságának köszönheti, hogy NB1-es játékossá vált, ami mellé még az is belefért, hogy most már egy büszke családapa is egyben.