XY személyi edző vagyok, az XY szakon végeztem… bla bla bla… Na jó, hagyjuk a sablon szöveget!

Úgy gondolom, ha személyesen írok néhány sort, sokkal jobban megismerhetsz, mint egy újabb unalmas bemutatkozós oldalon leírt, bevett szöveg. Ismerd hát meg a történetem. 

Gyerekkoromban igencsak túlsúlyos voltam. Olyannyira, hogy 14 éves koromra elértem a 120 kg-ot! Tele volt a hócipőm az egész kövérséggel, alig bírtam mozogni, nem kaptam levegőt, még a lábfejemet (sem) láttam a hasamtól. Rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább, ha nem akarok 40 éves koromra infarktussal korházba kerülni, változtatni kell. Megelégeltem és elhatároztam, hogy változtatni is fogok. Ekkor kezdtem el konditerembe járni és egészségesen étkezni. Szerelem lett már az első alkalom után.

Telt múlt az idő, szép lassan megindultak lefelé a kilók. 2 év alatt 40 kg-ot sikerült leadnom az edzés, megfelelő étrend és egy veterán szakértő segítségével. Azóta a részemmé vált az edzés és az egészséges életmód. Tudom, hogy egészségesen élni nagyon nem egyszerű, ezért szeretném, ha Neked könnyebb utad lenne célod eléréséig.

Ahogy az élet minden területén, úgy az edzés során is nélkülözhetetlen egy szakértő, egy tanár, egy társ, egy barát, aki segítségével könnyebben és gyorsabban elérheted kitűzött céljaid. Az én egyik célom, hogy szabadidőmben edzőként segítsek Neked, hogy egy olyan ember nézzen vissza Rád a tükörből, akivel elégedett vagy.

Gondolj csak bele mitől éreznéd igazán jól magad a bőrödben!

  • Szeretnél ledobni néhány kilót?
  • Tónusos és feszes alakra vágysz?
  • Fürdenél az elismerő pillantásokban a strandon?
  • Élveznéd, ha végre nem a hasadon, hanem a karodon és a melleden feszülne a póló?
  • Ha a fenti kérdések bármelyikére igen a válaszod, itt a helyed!

Szabad időpontok felől, keress bátran a lenti elérhetőségek valamelyikén!

+36305996030
valentin@sportkaja.hu
www.facebook.com/keval94