Nem szeretsz egyedül edzeni? Hiányzik a plusz motiváció? Akkor a csoportos óráinkon a helyed!

A csoportos tevékenységes előnyeit számos kutatás bizonyította már, így mi most nem ezt már nem tesszük meg, de azért néhány érvet bemutatunk neked.

Miért van az, hogy a csoportos órák egyre népszerűbbek?

Az egyik ok nyilván a csoport pszichológiában keresendő. Egyszerre cselekszünk, egymást motiváljuk, ez által egymást jobbá és erősebbé tesszük a nélkül, hogy külön figyelmet fordítanánk rá. Illetve mi magunk is nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. Már ha erre van szükségünk és nem szeretjük, ha edzés közben ránk szegeződnek a tekintetek. Szóval a csoportos óra, vagyis az azon való részvétel már önmagában ad egy plusz lendületet.

Ha szakmai szempontból közelítünk a csoportos órák felé, akkor egy igazi aduásszal találkozhatunk. Ugyanis egy profi tréner minden tudását, motivációját és figyelmét kapjuk a személyi edzések óradíjainak a töredékéért. Az A Fitness termeiben pedig kizárólag csak olyan csoportos órákon vehetsz részt, ahol profi trénerek foglalkoznak veled. Oktatóink tudásukat szakmai tanulmányokkal, folyamatos képzésekkel és nemzetközi versenyekkel fejlesztik, hogy te mihamarabb a legjobb formádba kerülhess.

Harmadik okként a testépítésen kívül a kapcsolatépítést tudnánk indoknak felhozni. Rengeteg új kapcsolat és örökre szóló barátság születik úgy, hogy egy közös cél motivál benneteket.

Plusz egy ok, amiért nálunk egyre népszerűbbek a csoportos órák:

Ez pedig nem más, mint az ár! Ahogy azt már írtuk, egy csoportos órán való részvétel töredéke a személyi edzéshez képest. És ez így is van. Az Afitness újbudai termében egy csoportos óra jegy csak 1.090 Ft, az A Fitness váci termében pedig már 1.190 Ft-tól részt vehetsz az órákon. A legjobb pedig az, hogy a jegy ára tartalmazza a szauna használatot is, így növelve tovább a csoportos órák hatékonyságát.

Nincs többé unalmas és monoton edzés – változatos csoportoas órák az A Fitness termeiben

Az újbudai órarendünket itt találod, a vácit pedig itt.

Várunk téged ma is és holnap is, na meg persze az után is!