Bármennyire is próbálod a genetikádra fogni, hidd el, nem attól van rajtad narancsbőr, mert anyukád annak idején rossz apukát választott neked! Persze erre a legkönnyebb hivatkozni, de talán inkább életmódot kellene változtatni!

Kezd egyre szebb idő lenni, hivatalosan is beköszöntött a tavasz és a nyár is a nyakunkon van. Nem szeretnéd végre önfeledten élvezni a strandolást és egy bomba popsival feszíteni? Mert ha ez a vágyad, akkor ideje neki kezdeni a munkának!

Attól ugyanis, hogy a sok egészségtelen kajának végre búcsút tudtál mondani, még nem lesz hipp-hopp feszes és kerek feneked! Azért bizony tenni kell és felkészítünk rá, hogy nem is keveset! De most még épp időben vagy ahhoz, hogy elszántsággal és sok munkával elérd a vágyott alakot.

Heti egy edzés nem lesz elég, minimum heti 3 alkalmat iktass be a naptáradba! Az edzőtermekben remek fenékformáló gépek vannak, illetve ha kevésbé pártolod a fitness részleget, akkor választhatsz a csoportos órák közül is, hiszen vannak olyan órák, melyek speciálisan a nőies alak formálását tűzik ki célul, mint pl.: zumba, alakformáló, zsírégető és a kangoo órák is sokat segítenek.

Ha unatkozol otthon, akkor tudunk néhány szuper gyakorlatot, amik mind-mind hasznosak a popsi formálásban:

  • álló helyzetben történő lábemelés
  • guggolás
  • kitörés
  • hanyattfekvésben csípőemelés
  • térd támaszból hátrafele lábemelés

A kerek fenék a nők egyik legszexisebb testrésze, így persze, hogy minden hölgy szeretné tökéletesíteni adottságait. Ahogy mondtuk, ez lehetséges! Csak annyi kell hozzá, hogy megemeld a fenekedet! Várunk az afitnessben!