A most 26 éves Bence 2014. októbere óta edző. Az IFBB-n végzett, mint nemzetközi szakedző.

Ez a szakma nem csupán arról szól, hogy milyen változásokat lehet elérni egy ember külsejében. Bence számára a legfontosabb, hogy ha valaki elmegy hozzá edzeni, akkor azon túl, hogy jobb állapotba hozza a vendég testét, mellette az illető érezze is jól magát az ott töltött idő alatt és feltöltődjön. Ezek nem kimondottan feszes edzések. Itt nem a klasszikus értelemben vett edzői szigor érvényesül. Bencénél egy sokkal barátságosabb környezetben találja magát az ember, ahol nem csak testedzés folyik, hanem kommunikáció is.

Azért szeret foglalkozni az emberekkel, mert így betekintést kap az életükbe. Ezáltal megismeri a céljaikat, és elkezdi abba az irányba terelni őket. Ő abban a legjobb, hogy motiválni, ösztönözni képes egy embert, olyan módon, hogy az ne legyőzendő nehézségeket lásson az előtte álló feladatokban, hanem inkább játékként élje meg az egészet. Ez pedig egy olyan nézőpont, ami alapjaiban teremti meg, hogy az elérni kívánt vágyak ténylegesen meg is valósuljanak.

Sikerei között van egy igazán figyelemreméltó történet. Volt egy vendége, aki 4 hónapig járt hozzá. Ezalatt az időszak alatt nem csak hogy 20 kg-ot fogyott, ami már magában egy elképesztő eredmény lenne, hanem megvalósult a fiú álma, ugyanis bekerült a Katonai Főiskolára. Ez nem akármilyen siker, hiszen 700 ember közül csupán 20-30-at vettek fel. Bence vendége pediga felvételin a 2. legjobb eredménnyel végzett. A megmérettetés során volt egy fizikai szintfelmérő, ahol 30 fekvőtámaszt kellett megcsinálni. Korábban a srác egyetlen fekvőtámaszt sem tudott szabályosan végrehajtani. A főiskolai felvételin pedig 44-et csinált meg szintidőre. Mindez annak a 4 hónapnak köszönhető, ahol teljesen megváltozott a testi állapota és fizikai teljesítőképessége.

Bence saját maga is folyamatosan fejlődik, mint edző. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a különböző céloknak megfelelően, különböző típusú edzéseket tartson. Más és más edzéstervet követ a korra és a nemre való tekintettel.

És hogy mit érez, amikor látja, hogy az eddzettje folyamatosan jobb formába kerül? Büszkeséget. Nagyon jó érzés számára tudni, hogy tudott segíteni. Az edzést igazából csak iránymutatásnak szánja, valójában maga a személy az, aki megcsinálja a munkát saját magán. Ha az illető fogékony, akkor közösen el tudják érni azt, amit kitűztek. Azért azt mindenképp tudni kell, hogy a test átalakítása 70%-ban a táplálkozáson múlik, tehát erre is figyelni kell, ha valaki valóban változást akar elérni.

Annak előzménye, hogy Bence edző lett, egészen a gyerekkoráig nyúlik vissza. Sokféle sportot űzött. Amikor aztán megnyitották az első termet, akkor lett belőle személyi edző. Az ilyen irányú szakképzést amiatt végezte el, hogy igazán profi legyek - mert a céljaik elérésében akart segíteni az embereknek.Nem másnak a hatására, csakis önmaga miatt lett edző. A saját célját valósította meg ezzel.

Azt szeretné elérni, hogy pár olyan vendége legyen, akiket hossszú távon tud edzeni, addig, amíg ők el nem sajátítják az alapokat, aztán majd után tudja őket követni, hogy hogyan haladnak.

Bence heti 4-5 napot edzi magát. Nem akar elmenni a versenyzés irányába. Egy sportos és férfias külső fenntartását célozta meg.

Az edzéseit hétköznaponként reggeltől kora estig tartja. Ő a terem vezetője is, és ez a fő csapásirány a számára. Mellette az edzősködést úgy csinálja, hogy egyik se menjen a másik rovására.

Olyan emberekkel szeret a legjobban edzeni, akik ezt komolyan veszik és céljuk van vele. Akik szeretnének elérni az átalgostól jobb fizikumot, közérzetet és esztétikumot.

Mivel a napnak csak egy nagyon kis százalékát teszi ki az edzés, Bence számára fő szempont, hogy amíg az tart, addig tényleg minden más ki legyen zárva és csak az legyen a fontos. Ő maga minden olyan mozgástípust kedvel, aminél mérhető a változás.

Van kedvenc hobbija. Ez a horgászat.

Táplálkozási kérdésekben pedig azt vallja, hogy egy egészséges táplálkozást kell fenntartani, amiben mérsékeltek vagyunk a hízlaló ételek fogyasztásában. Számára a mértékletesség a fontos.