A mozgás, mint életforma egészen kiskoromban, 6 éves koromtól kezdett hozzám nőni. Számos tánc stílus (balett, hip-hop, jazz tánc, hastánc, akrobatikus gimnasztika stb.) után ismerkedtem meg a fitness világával. Először főleg csoportos órákra jártam, majd a konditermi súlyzós edzés ragadott magával. Teljesen beleszerettem ebbe a műfajba, ekkor döntöttem el, hogy egyszer én leszek az, aki ezt az érzést átadhatja másoknak is. 2014-ben kezdtem el pályafutásomat csoportos óraadóként, amihez később egyéni edzések megtartása társult. Jelenleg mind a két területen nagy örömmel és lendülettel tevékenykedem, valamint folyamatos továbbképzésekkel fejlesztem tudásomat. A mozgás, az életem minden területén segítséget, rengeteg pluszt ad mind a mai napig. A rendszeres sport fejleszti az akaraterőt, koncentráció készséget, kitartást, pozitív hozzáállást; segít, hogy a problémákat hatékonyabban oldjuk meg; boldogsághormonokat szabadít fel, és az esztétikus külső csak egy ráadás. Ezek miatt a pozitív hatások miatt vált lételememmé az egészség megőrzésének és javításának hirdetése, a rendszeres mozgás, helyes táplálkozás segítségével. Így napjaim mára már elképzelhetetlenek sport nélkül.

Amire tőlem számíthatsz:

  • folyamatos konzultáció a fejlődésedről
  • motiváció, precizitás
  • életmódváltás személyre szabott étrenddel, változatos receptekkel
  • kezdő, újrakezdő és haladó edzéstervek az edzettségi szintedhez megfelelően
  • jó hangulatú, ugyanakkor kemény edzések: saját testsúlyos, funkcionális és pörgős gyakorlatok
  • erő-állóképesség fejlesztés
  • izom erőfejlesztés
Ha szeretnél életmódot váltani, rendszeresen sportolni, de ezekhez szükséged van egy személyre, aki motivál és megmutatja Neked milyen magasságokat tudsz elérni, hogyha elhivatott és kitartó vagy, akkor keress bátran bizalommal.

Mottóm:

"Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna." (George Eliot) Tótfalusi Emese személyi edző és aerobik oktató +36706709745 tf.emese91@gmail.com