Sziasztok!

Géri Péter vagyok az A Fitness Újbuda csapatának személyi edzője. A sport és az egészséges életmód az egész életemet végigkísérte.Számomra az edzés és a tudatos táplálkozás nem csak hobbi hanem egy elhivatottság, ezt a szenvedélyt tükrözi minden megtartott órám. Tanulmányaimat az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában végeztem először fitnesz instruktorként majd személyi edzőként.Kitűnő hallgatóként lehetőségem nyílt tagságot szerezni Európa Profi Edzői Regiszterébe is. (EREPS).

Az edzés végig kísérte az életemet már gyerek korom óta. Korábban küzdősportokkal, labdarúgással és atlétikával foglalkoztam majd 2007-ben lementem életem első konditermi edzésére. A rendszeres edzés kitartásra és alázatra tanított meg és főként arra, hogy az életben mindenért küzdeni kell, ha el akarunk érni valamit és ez nincs másként a teremben sem. Így vált a konditermi edzés az életem részévé és tart azóta is a szerelem már több mint 10 éve

Óráimon mindig a változatosságra törekszem, szeretem vegyíteni a funkcionális edzés, core training, köredzések, kettlebell, trx és a klasszikus súlyzós konditermi edzés adta megannyi mozgásvariációkat.Mindig szem előtt tartom a prevenciót és óráról órára tervezem vendégeim edzését egy ún. Optimal Performance Training teljesítménypiramis alapján.Ez teszi lehetővé, hogy hosszútávon fenntartható legyen a fejlődés ne legyenek holtpontok és megelőzzük a sérüléseket.Minden vendégemnek egyénre szabott étrendet készítek bármi is legyen a célja napjainkban nagyon sok ételérzékenység, allergia, emésztési probléma van jelen ezért fontos, hogy hozzá értő emberhez fordulj ilyen különleges eseteknél dietetikussal is konzultálok előtte.

Amiben segítséget tudok nyújtani:

  • fogyás, alakformálás
  • tömegnövelés
  • tartásjavítás  (előre eső vállak, fokozott nyaki-háti-ágyéki görbületek korrekciója, izom imbalanszok helyreállítása, beszűkült ízületi mozgások javítása)
  • állóképesség javítás
  • privát TRX edzés
  • funkcionális tréning
  • szenior időskori tréning
  • versenyfelkészítés naturális szinten

A te sikered az én szakmai sikerem az elért eredmények és az elégedett vendégeim azok akik motiválnak minden nap munkám során.Tanulmányaimat és folyamatos szakmai fejlődésemet is az ihleti, hogy Neked segítsek céljaid elérésében, amennyiben kedvet kaptál szeretettel várlak óráimon ne feledd sosem késő elkezdeni!

Kérdésed van? Jönnél edzeni?

Mobil: 06-20-257-63-02

E-mail: geri.peter91@gmail.com