Máté 30 éves, és az igen tartalmas sport előélete után most 2 éve edzőként dolgzik.

Az ő edzői filozófiája az, hogy „Mindig hozzuk ki a legtöbbet a vendégből, mert ezáltal érjük el a legjobb eredményeket.” Nem véletlenül választotta ezt a tevékenységet. Szeret emberekkel foglalkozni. Nap mint nap segít nekik elérni a céljaikat, hogy egy boldogabb és egészségesebb életet élhessenek.

Máté nem egy kíméletes alkat. Az az erőssége, hogy kitartóan hajtja a klienseit. Semmiféle kifogást nem fogad el és nála egész egyszerűen nincs kegyelem.

Több embert is lefogyasztott már edzői pályafutása során. A rekordja az volt, amikor egy vendége 115 kg-ról 100 kg-ra ment le.

Személyre szabott edzéseket tart. Nem mindenki ugyanazt a programot kapja nála. Figyelembe veszi, hogy az illetőnek milyenek a képességei. Ez azért fontos, mert így nem tűz ki olyan irrális célokat, amit a fogyni és formálódni vágyónak esélye sincs megvalósítani. Ezzel pedig megalapozza azt, hogy minden hozzá járónak meglehessenek a sikerélményei, amennyiben ténylegesen lelkiismeretesen dolgozik a saját ügyén.

Az általa eddzett személyek folyamatosan fejlődnek és egyre jobb formába kerülnek. Ez jelenti a boldogságot Máté számára, mer tudja, hogy tud másoknak segíteni abban, hogy azok elérhessék a céljaikat. Egyúttal egy jó visszaigazolást is jelent számára arról, hogy jól végzi a munkáját.

Azért lett edző, mert felbuzdult a saját sikerein és következő lépésként szerette volna, hogy másoknak is hasonló sikerei lehessenek.

Edzőként azt akarja elérni, hogy minél több elhízott embernek segíteni tudjon, akik ezután egy boldogabb életet tudnak élni.

Máté testépítéssel is foglalkozik valamint 2,5 éve bokszol. De korábban rengeteg más sportot is űzött versenyszerűen. Többek között országos bajnok 2. helyezett és diákolimpia 3. helyezett volt óriás-műlesiklásban, Euróba-bajnok 2. helyezett gyepsíben. Vizilabdázott 1 évig, regattázott, kung-fuzott és dzsiu-dzsicuzott is. Súlyzós edzéseket pedig már 10 éve csinál.

Hétfőtől péntekig 11-től este 8-ig tartja az edzéseit. Azokkal az emberekkel szeret leginkább edzeni, akik a célt tartják a szemük előtt. Akik a szellemi és tesi gátakon felül tudnak kerekedni és mindent megteszenk azért, hogy elérjék azt, amit elterveztek.

A legfontosabbnak azt tartja az edzésekben, hogy a háttérmunka rendben legyen, azaz a pihenést, étkezést illetve a gyakorlatok végzését megfelelő súlyokkal és pihenőkkel.

Ha az a kérdés, hogy mik a kedvenc gyakorlatai – ő minden izomcsoportra szeret gyakorlatokat csinálni.

Amikor nem edz, vagy épp nem tart edzést, akkor szeret motorozni

Milyen étkezést javasol? Ő maga napi hatszor eszik izomépítő és fehérjedús ételeket, és figyel a megfelelő fehérje/szénhidrát összállításra. Ezt mindig szem előtt tartja, így másoknak is ezt tanácsolja.

Kedvenc sportolója Lazar Angelov, testépítő. Amit ő képvisel, az a forma áll a legközelebb Mátéhoz. Mondhatjuk, hogy ő a példaképe.