Rab Gergő, a 26 éves fiatalember a budapesti „A-fitness” hálózat Rákóczi út 60. sz. alatti edzőtermének személyi edzője. Gergő öt éve szerezte meg a képesítését a Weider Professional Fitness Trainer iskolában, azóta választott hivatásának megfelelően nap, mint nap emberekkel foglalkozik.

Mikor arról kérdeztem, minek a hatására lett edző rövid gondolkodás után válaszolt: „Mióta az eszemet tudom, a sport volt a legfontosabb az életemben és mindig is ezzel szerettem volna foglalkozni!”

Így ő is azon szerencsés emberek táborába tartozónak vallhatja magát, aki megtalálta azt a hivatást, amiről mindig is álmodott.

Munkája során a következő edzői filozófia mentén halad: „Sosem tudod meg, mire vagy képes, míg nem mész el a végsőkig!”

Ha megkérdeznénk Gergő vendégeit ezzel kapcsolatosan, gyanítom az edzéseken megtapasztaltak alapján a fentieket igazolnák!

Gyermekkorától kezdve a sport töltötte ki minden szabadidejét, tíz éven keresztül a küzdősportokra fókuszált. 20 éves korában járt először edzőteremben, és bátran állíthatjuk, szerelem volt első látásra! A légkör, a hangulat, a mozgásforma, a benne rejlő fejlődési lehetőség azonnal megmutatta az irányt és a célt a pályaválasztás útvesztőjében bolyongó fiatalembernek. Az edzései alatt arra törekszik, hogy mindig kihozzam a maximumot a vendégeiből. Rendkívül fontosnak tartja, hogy a közös munkában sikeresek legyenek és olyan célokat érjenek el, amiről korábban álmodni sem mertek. Nagyon  szeret emberekkel foglalkozni, rendkívül változatosnak tartja, hogy nap mint nap új embereket ismerhet meg.

Saját sikere ként tekint vendégei eredményeire, többeknek sikerült már az ő segítségével 20 kg túlsúlytól megszabadulni, vagy akár többtől is, ami egy új lehetőséget adott a számukra: egy jobb minőségű és egészségesebb élet esélyét, s az ehhez vezető utat közösen bejárni s a kitűzött célt elérni az igazi sikerélmény Gergő számára. Ebben a szakmában sosem tanulhat eleget az ember, véli Gergő, így igyekszik minden lehetőséget megragadni, hogy fejlessze az edzéssel és táplálkozással kapcsolatos ismereteit. Felemelő érzés megtapasztalnia edzettei sikereit, rengeteg motivációt kap elégedettségüket látva, mely feltölti energiával mind a munkája, mind az edzései tekintetében. Edzőként nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy munkájával, útmutatásával, szakmai tanácsaival minél több ember életét tehesse jobbá. Imádja a munkáját, így a hét minden napján, beleértve a hétvégéket is, szívesen lát minden edzeni vágyót az edzésein.

Étkezések tekintetében a vendég céljai alapján dönt az adott étkezési típus választásánál. Szerencsés embernek vallja magát, mivel a hobbijának a mai napig az edzés és az edzéssel valamint a táplálkozással kapcsolatos ismeretei bővítését tartja. Példakép sportolója Arnold Schwarzenegger, mert nem csak, hogy Ő a nagybetűs megtestesítője a testépítésnek mindenki szemében, véli Gergő, de Ő az akaraterő megtestesítője is egyben, mert amit el lehet érni szakmailag és emberileg, azt Ő elérte és megvalósította.

Elérhetőség:  06-30/563 2767