Engedd meg, hogy bemutatkozzak! Misi vagyok, és majdnem 10 éves tapasztalatom van az edzőtermi edzések, a táplálkozás, és az anyagcsere tudományának világában.

Csont sovány tiniként, kizárólag a sport iránti rajongásom vezetett el először edzőterembe. Úgy éreztem, nekem mindig sokkal nehezebb a dolgom a többiekhez képest. Míg mindenki más könnyedén eléri a célját, Én tovább álltam egy helyben és minden eredményért sokkal többet kellett dolgoznom. Nem akartam beletörődni. Nem akartam elhinni, hogy a teljesítőképességünk mentálisan és fizikálisan véges. Képtelen voltam elfogadni, hogy bennem mindössze annyi van, hogy még 2-3 év rendszeres edzés sem volt elég, hogy elérjem a célom. A dolgok mélyére akartam ásni. Minden olyan tudást össze akartam gyűjteni, ami szükséges lehet ahhoz, hogy rátaláljak arra, amit keresek. Elvégeztem egy sport magániskolát, amit a Weider testvérekről neveztek el. Amint elkezdtem edzőként dolgozni, akkor már 3-4 éves edzésmúlttal, rájöttem, hogy ez még kevés. Megkapni az engedélyt ahhoz, hogy működj, mint edző, nem elég. Ekkor kezdtem el versenyezni. Azt gondoltam, hogyha a legjobbakkal mérem össze magam, akkor megtanulhatom, amit ők tudnak. Rövid időn belül megjöttek az eredmények, a legjobbakkal versenyeztem és néhány versenyt meg is nyertem.

  • KOMAROM FORT CLASSIC INTERNATIONAL CUP - 1. helyezés
  • MOM SPORT GAMES – 3. helyezés
  • FITPARADE FITMODEL MAN -  2. helyezés
  • IFBB TESTÉPÍTŐ ÉS FITNESS MAGYAR KUPA -  2. helyezés
  • BODY & FITNESS UNIVERSE –  4. helyezés
  • FITBALANCE – FELNŐTT - 4. helyezés
  • FITBALANCE – JUNIOR - 1. helyezés

Eljutottam egy olyan pontra, ahol elégedett lehettem volna. Hiszen elértem, amit tiniként megálmodtam. De egy valami mégsem stimmelt. Nem éreztem jól magam. Elvesztettem azt, amiért akkor 8 évvel korábban megvettem az első kondi bérletem. Hogyan lehetett az, hogy míg Én voltam az egészséges sportoló, példa értékű fizikummal, mégis éheztem. Fáradékony voltam. Ingerlékeny voltam. Bármit ettem, amit tiltott a szabályzat, azonnal híztam tőle, így megvontam magamtól mindent. Egy olyan boldogtalan útra kerültem, ahol az edzéseimet sem élveztem és ide nem szerettem volna eljutni.

Folytattam a tanulást, és olyan tudásokra leltem, amikkel visszakaptam az életem. Bármit ehetek, amit megkívánok. Nincs lelkiismeret furdalásom, ha eltérek a tervtől. Jókat edzek, és jókat eszek. Nem kell 2-3 óránként ennem. Ezeknek köszönhetően kidolgoztam egy módszert, amivel visszakaphatják az életüket azok is, akik már edzenek és hasonló tévútra kerültek, függenek a kajájuktól, az edzéseiktől. Nem tudják mindezt kontrollálni. Illetve elkerülhető és megszűntethető az inzulinrezisztencia, ami ma már mindennapos népbetegség Magyarországon. Mindezt életvitelszerűen, korlátok nélkül.

Gyere el hozzám, beszélgessünk, ha szeretnél egyet edzeni, mivel az első alkalom nálam ingyenes, ezért minden költség nélkül edzhetsz velem egyet. Mindössze egy napijegyet kell vásárolnod az A Fitnessben.

Patyi Mihály 0620/518-32-83 A Fitness Blaha - 1074 Budapest, Rákóczi út 60