Kedves Érdeklődő!

Amennyiben edzenél vagy diétáznál, de ötleted sincs, hogyan kezdd el, esetleg már belevágtál, de nem látványos az eredmény, megnyugtatlak: tudom, mit érzel!Pontosan ezt éreztem hét évvel ezelőtt, amikor elkezdtem edzőterembe járni. Változtattam az étrendemen és eljártam edzeni, mégsem volt látványos változás. Utólag ismertem be, hogy annak ellenére, hogy néhány dolgot máshogy csináltam, hibát hibára halmoztam, ezért nem jött az eredmény.

Most látom igazán, hogy mennyivel könnyebb dolgom lett volna, ha akkor ott van mellettem egy személyi edző, hiszen amellett, hogy az étrend kialakításában, és az edzésmódszer elsajátításában nagy segítséget nyújt, az igazi támogatás a jelenléte.

Szeretnék neked segíteni, hogy azt a tudásanyagot, amit én hosszú évek során tanulással, kísérletezéssel, tapasztalással gyűjtöttem össze, te sokkal hamarabb és jóval hatékonyabban sajátítsd el.

Edzői képesítésemet az IWI Sportakadémián szereztem, a szakma gyakorlati oldalát tekintve pedig a mindennapok során vendégeimmel közösen fejlődök.Két év alatt 16 különböző nemzetiségű embernek tartottam edzést, így bőven volt alkalmam megtapasztalni a felszín alatt rejlő személyiségeket, eltérő látásmódokat, változatos életutakat. Büszke vagyok azokra a vendégeimre, akik 15-20 kg feleslegtől szabadultak meg, vagy akiknek sikerült 5-10 kg izomtömeget felszedni. Az eddig szerzett tapasztalataimat igyekszem beépíteni, hogy új vendégeim még komplexebb segítséget kapjanak.

Amennyiben eldöntötted, hogy belevágsz, sok szeretettel várlak személyi edzésre, melyen a kemény munka mellett motivációt, jókedvet, elégedettséget is ígérhetek.

Időpontot foglalni az alábbi elérhetőségeken tudsz:

Tel: +36 30 339 0576,
Facebook: Csizmadia Áron,
E-mail: csizmadia.aron@gmail.com,
Személyesen az AFitness Blaha edzőteremben.