Bálint János vagyok, Személyi Edző, Motivációs tréner, Író.

Bemutatkozom néhány mondatban és megosztotok pár érdekességet magamról, hogy lásd, én is épp oly halandó, súlyproblémával küzdő, ráadásul édesszájú vagyok, mint valószínűleg Te is.

============================

Életem nem mindig a sport körül mozgott, mert én „Endomorf testalkatúnak” születtem, azaz elég kövér voltam. Mindig is csodáltam a filmhősöket akiknek tökéletes alakjuk van, nem olyan mint nekem. Valamit tennem kellett, mert elegem volt abból, hogy féltem átöltözni a többiek előtt, a strandról nem is beszélve. Utáltam magam, és bánatomban még többet ettem, mert az legalább pillanatnyi örömöt okozott...

De rájöttem arra, hogy ha én nem kezdek el valamit tenni, más nem fog helyettem. Így segítséget kértem attól aki sportolt, vagy jó alakkal rendelkezett és megkérdeztem mit csináljak. Eleinte csak otthon a szobámban kezdtem el edzeni, majd később a futással is próbálkoztam több de inkább kevesebb sikerrel.

Végül egy edzőteremben kötöttem ki, ahol elindult az igazi és tartós változás...

============================

Ha neked is súlyproblémád van, ha eleged van már abból, hogy nem tudsz változtatni, akkor keress meg bátran, és leülök veled beszélgetni.

Egyik legnagyobb sikerem, hogy testalkatom ellenére felkészültem, lefutottam, és megnyertem egy országos 42 kilométeres maratoni futóversenyt. Katonaként a fél világot bejártam, nagyon sok mindent láttam és rájöttem, hogy az Élet értelme, hogy segítsünk ott ahol tudunk.

Az edzéseimet azoknak ajánlom, akik pozitív változást szeretnének hozni az életükbe a rendszeres edzések elkezdésével és életmódjuk harmonizálásával. De a munkám nem csak az edzések időtartamára szól. Az Élet számos egyéb területére is pozitív hatással tudok lenni életmód tanácsadóként és motivációs trénerként.

Szakképzettségem, elhivatottságom, sportszeretetem segít abban, hogy tudásomat minél magasabb szinten adjam át. Maximális odafigyeléssel segítelek, nálam nincs "telefon nyomkodás"

Személyi edzőként és életmód tanácsadóként nem csak a tested formálását tartom szem előtt, hanem folyamatosan motivállak, lelki erőt adok, hogy elérjük a céljaidat. A folyamatos fejlődés érdekében naplózom az edzéseidet, hogy bármikor vissza tudjuk keresni, milyen fejlődést értünk el.

Amiben segítek:

  • állapotfelmérés
  • étrend tervezés
  • személyi edzés
  • testsúly csökkentés,
  • testzsír csökkentés,
  • erő és állóképesség növelés
  • izomzat fejlesztése, növelése
  • méregtelenítő program
  • motivációs támogatás
  • teljesen személyre szabottan

Mottóm:

Test és Lélek harmóniája, mert együtt kell fejleszteni mind a kettőt... de erről egy egész könyvet írtam.
(Minden nap ajándék című könyv)

Készen állsz, hogy végre kezedbe vedd az Életed és megvalósítsd a céljaidat?
Vagy inkább kihagyod? Oké, ez is egy döntés...

De biztos vállalod a következményeket:
Lemondasz a célod megvalósulásáról, arról, hogy végre olyan alakod legyen amire valójában vágysz, amire igazán büszke lennél. Lemondasz az igazi sikerről, és boldogságról, amit az okoz, hogy képes voltál változtatni!

Most őszintén, nem vesztesz semmit...

Ha úgy döntöttél, hogy végre eredményeket akarsz látni, akkor tedd meg az első lépést:

Elérhetőségeim:

06 20 527 79 81
balint.janos.edzo@gmail.com
http://konyvmogul.hu/balint-janos/
http://instagram.com/balint_janos_trainer/
https://www.facebook.com/MINDEN.NAP.AJANDEK/

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE! KATT IDE

Jó, ha tudod: online csak akkor foglalhatsz időpontot, ha már regisztráltál a 10 alkalmas bérletre és egyeztettél velem.