Az elhatározás már megvan, a cél a szemed előtt lebeg, de valahogy mégsem vágsz bele az edzésbe. Talán túl lustának tartod magad és inkább beletörődsz a helyzetbe, mint sem kimenj futni, végig csinálj egy otthoni edzést, vagy lemenj a fitness terembe.

De még mindig akarod, ott motoszkál benned a gondolat.

Akkor csoportos fitness óra pont neked lett kitalálva!

LENDÜLET ÉS ERŐ: Tapasztalat, hogy ha többen edzünk, egyszerre visz minket a lendület. A másik kitartása minket is motivál és a csoporthoz való tartozás érzése erőt ad.

TERVEZHETŐ: A rendszerességnél alig ha akad fontosabb. A csoportos fitness óra egyik legnagyobb előnye, hogy ismered az órarendet, így előre meg tudod tervezni az egész hetedet. És persze előre is meg tudod venni a bérletedet, hogy anyagilag is jobban láthasd a következő heteket. Az előre váltás nem utolsó sorban pedig plusz ösztönzés, hiszen senki nem dobálja ki az ablakon a pénzt.

PIHENTETŐ: Itt most nem arra gondolunk, hogy nem fogsz rendesen megizzadni! Hanem inkább arra, hogy a jó társaság mindig pihentet és kikapcsol. Legyen szó bármilyen nehézségről, egy csoportos fitness óra után teljesen kicserélve érzed majd magad.

ÖSZTÖNZŐ: Nem magyarázzuk túl. Együtt. Edzel. Másokkal.

Már is kedvet kaptál? Nézd meg az órarendünk és gyere el a legközelebbi óránkra.

Csoportos fitness óra a legújabb különtermünkben, csupatükör fallal és légkondival.

Csoportos fitness óra típusaink:

Legszívesebben az összes típust kipróbálnád? A mellett, hogy az első órád ingyenes, a 10 alkalmas csoportos fitness óra bérletünk most csak 9.990 Ft